USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бородай утік до Росії

28 Липня 2014 17:51
Самопроголошений «прем’єр-міністр» так званої «Донецької народної республіки», оголошеної в Україні терористичними угрупованням, Олександр Бородай виїхав до Росії.

Його обов'язки взяв на себе екс-міністр держбезпеки Придністровської Молдавської Республіки Володимир Антюфеєв. Про це сам Антюфеєв повідомив сьогодні журналістам у Донецьку, повідомляє «Радіо Свобода» з посиланням навидання «ОстроВ».

З його слів, Бородай виїхав до Росії для того, щоб подивитися, як там приймають біженців.

Антюфеєв також взяв на себе обов'язки «головнокомандувача ДНР». Раніше його було призначено «віце-прем'єр-міністром з питань державної безпеки».

З 1992 по 2012 Антюфеєв займав посаду міністра державної безпеки Придністров’я. У 2004 році він здобув звання професора Академії військових наук Росії.

Раніше радник голови МВС Зорян Шкіряк повідомляв, що О.Бородай - єдиний з ватажків терористів, хто зберігає можливість повернення до Росії, «як особистий політтехнолог ПТН».

Щодо інших лідерів бойовиків - В.Болотова, «Стрєлка» (І. Гіркіна) та "Бєса" (І.Безлєра), Шкіряк зазначав, що президент РФ В.Путін готовий до їх «відстрілу».

ЧИТАТИ ЩЕ: КЛЮЧОВА ВИСОТА: СТВОРИЛИ КОРИДОР ДЛЯ УЧАСНИКІВ АТО НА КОРДОНАХ З РФ

Як повідомлялося, у соцмережах є маса інформації про те, що бойовики «народних республік» у паніці. Учора українська Національна гвардія здійснила масштабний наступ на позиції бойовиків, завдяки якому територію «ЛНР» і «ДНР» розірвано на дві частини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
дідо Показати IP 28 Липня 2014 17:52
Коли Клімчук втече до Росіі.
а чо до дідо Показати IP 28 Липня 2014 17:59
а чо, он тебе на яйцо наступил? или чем другим мешает?
українець Показати IP 28 Липня 2014 18:33
коли яценюк та порошенко втечуть в ізраїль?
Мася Показати IP 29 Липня 2014 09:15
Нічого, хай тікають до расєї. Ми їх і там знайдемо.
сыщик до Мася Показати IP 29 Липня 2014 09:59
ты у себя в штанах найти ничего не можешь...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus