USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чому у Луцьку ліхтарі працюють вдень

25 Грудня 2014 09:21
Попри режим тотальної економії електроенергії у Луцьку ліхтарі сяють і вдень, і вночі.

Про це стало відомо під час засідання 68-ї сесії Луцької міської ради вчора, 24 грудня.

Так, із запитом виступив депутат Луцькради Олександр Плісецький. Він зазначив, що містяни скаржаться щодо того, що в окремих районах обласного центру ліхтарі працюють і зранку. А от, з його слів, 16 грудня на залізничному мості Луцька зовсім відключили ліхтарі.

Тим часом, стверджує, що у період економії та під час аварійних відключень електроенергії робота вуличного освітлення в ранкові та денні години є неприпустими марнотратством. Тому депутат попросив градоочільника розібратись, чому вулиці освітлюються удень: чи це заплановані роботи, чи недогляд КП «Луцьксвітло».

На це Луцький міський голова Микола Романюк відповів, що існує низка робіт, при яких ремонтувати вуличне освітлення доводиться в ранкові та денні години, оскільки вночі його вимикати неприпустимо. Однак, він зазначив, що перевірить, чи справді світло горіло удень з поважної причини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
лучанка Показати IP 25 Грудня 2014 09:37
в міськради " під носом" світять вранці ліхтарі а ВОНИ перевіряти ще будуть?!! Омобисто сама декілька разів спостерігала як об 11.00 освітлюються наші вулиці в режимі " економіі" .. пора деяким народовладцям інколи носа висовувати з свого авто і дивитися що робиться у іхньому місті!!!
Хлоп до лучанка Показати IP 25 Грудня 2014 10:53
Особисто сам бачив, як "лучанка" об 11:00 поверталася додому після нічних пригод. Пора деяким народовладцям інколи носа висовувати з свого авто і дивитися, хто зранку поважно переходить дорогу в міні-юбці та на каблуках!!!
месник Показати IP 25 Грудня 2014 10:11
Ну такі вже в нас закони))) те саме що з фарами включеними за містом їздити коли сонце в очі лупить)))
xxl Показати IP 25 Грудня 2014 13:21
На вул. Глушець горели фонари и никаких ремонтников не было. Господари засраные. Выходтите с каматоза!
француз Показати IP 25 Грудня 2014 13:33
Сегодня с 11.00 горит ул. Глушець. Розберитесь с князьями обленерго. Требуют с абонентов 100% предоплату. Тарифы безумные при 5 АЭС на Украине. Не вовремя заплатил угрожают отключением чуть не расправой.
Анонім Показати IP 25 Грудня 2014 14:12
Кулявлоб взагалі оголосив щоб неосвітлювали вулиць а мер щось недослухав і вдень організовує ремонт з включеними стовпами. Таке враження що у нас керують стовпи в державі.
Андрій Показати IP 11 Січня 2015 00:39
Все дуже просто - ввечері велике навантаження на енергосистему країни, от світло на вулиці і виключають. А вдень енергосистема відпочиває, от і світло на вулиці включається. Але хочу сказати хлопцям з Луцькміськсвітла - хлопці так робити тупо, не логічно, і це дуже дратує лучан.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus