USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Чи перевірятимуть діяльність комунальних підприємств Луцька

1 Грудня 2015 15:15
Незалежний аудит на найбільших комунальних підприємствах міста можуть провести вже після завершення року.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру 1 грудня.

Член комісії Микита Рабан запитав кандидата на посаду першого заступника Луцького міського голови Тараса Яковлева, як він ставитиметься до проведення аудиту на комунальних підприємствах міста, які входитимуть у сферу його відповідальності.



Тарас Яковлев відповів, що достеменно знає ситуацію на більшості підприємств, а аудит, мовляв, зазвичай здійснюється для управлінських рішень. З його слів, цю роботу здійснює відповідний підрозділ міської ради. Водночас, він запевнив, що нічого поганого не бачить у проведенні аудиту на комунальних підприємствах. На це Микита Рабан зауважив, що йдеться про незалежний аудит.

Своєю чергою, міський голова Микола Романюк повідомив, що дав відповідне доручення оголосити конкурс на визначення аудиторських компаній, які проведуть незалежний аудит основних комунальних підприємств міста, важливих для життєдіяльності Луцька. З його слів, такий аудит можна буде провести вже на початку наступного року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
124--- Показати IP 1 Грудня 2015 23:59
аудит ТАРИФІВ !!! за сміття платимо у 8(!) разів дорожче, дератизацію, дезінсекцію взагалі не проводять, за ліфт та за електрику на сходах платимо від ПЛОЩІ квартири !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus