USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Чиновник з кримінальним минулим може очолити управління ветеринарії

15 Серпня 2016 16:21
Богдан Лозинський претендує на посаду начальника управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області, а у громадськості є зауваги до такого кадрового рішення.

Про це повідомили у комісії з питань законності, взаємодії з правоохоронними органами, оборони та національної безпеки, засобів масової інформації, боротьби з корупцією, міжнародних відносин та проектної діяльності Громадської ради при облдержадміністрації, - передає Волинське агентство розслідувань.

Зокрема, комісія звернулася до голови Волинської ОДА Володимира Гунчика з проханням не погоджувати призначення Лозинського, а колег з Громадської ради при Держпродспоживслужбі України громадські активісти просять поінформувати керівництво служби про негативні відгуки про кандидата та “виправити помилку”.

У своєму зверненні волинські активісти вказують, що в 2012 році Лозинського затримали на хабарі обсягом 42 тисяч доларів.

“Згідно Вироку Печерського районного суду Києва сумнозвісного судді Р. Кірєєва від 27. 02. 2012 року встановлено, що Лозинський Б. В., перебуваючи на посаді начальника головного управління ветеринарної медицини у Волинської області, приймав безпосередню участь у пособництві та пропозиції хабара у розмірі 42 тисячі доларів США. Саме Лозинський запропонував підприємцеві дати хабара за надання відповідних дозволів. При цьому в даному провадженні, згідно з даним вироком, Лозинський повністю зізнався у вчиненому злочині. Однак, у зв΄язку з щирим каяттям та сприянням у розкритті злочину статті 27, статті 369 КК України був звільнений від покарання”, – йдеться в зверненні.

Крім того виконувач обов’язків начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Валерій Добринюк відгукується негативно про ймовірного підлеглого. Мовляв, коли Лозинський керував управління ветеринарної медицини, він не організовував передбачених законами перевірок, перевищував службові повноваження, підробляв документи.

А після ліквідації управління Богдан Лозинський продовжував виконувати повноваження установи, яка припинила діяльність, а також підписувати відповідні документи з проставленням печатки Головного державного інспектора ветеринарної медицини Волинської області. За його підписом видавались відповідні ветеринарні свідоцтва та сертифікати, в тому числі для експорту харчових продуктів за межі території України, – йдеться в листі Добринюка.

У документах нижче – судові вироки в справі Лозинського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Юрист Показати IP 15 Серпня 2016 16:45
Цікаво а це не той Добринюк, який керував колись виконавчою службою? Якщо так, то він своєю "порядністю" натворив неменше чим і той Лозинський. Журналістам слід об"єктивно надавати інформацію і про "подвиги" Добринюка. (якщо це не бувший нач.ДВС-вибачаюсь)
ОПА Показати IP 15 Серпня 2016 16:46
Добринюк появився. А хіба він не з кримінальним минулим по виконавчій службі? Оце праведник і активіст!! ХА-ХА!
Ага Показати IP 15 Серпня 2016 16:53
І можна подумати що 42тис це і все що він "заробив"? а зараз ще стільки ж дасть і отримає портфель
ОГО до Ага Показати IP 15 Серпня 2016 17:52
Вже, мабуть дав і чекає...... НІЧОГО не змінилось!
ДВС Показати IP 15 Серпня 2016 17:52
Добринюк також з криміналом і його теж треба гнати це аферист.
Pokemon Показати IP 15 Серпня 2016 18:25
Луценко теж з криміналом. Половина верховної ради з кримінальними впровадженнями. На жаль, "кримінал" від "криміналу" в нашій країні відрізняється. Яка влада такий і "кримінал".
Вітя Показати IP 15 Серпня 2016 19:39
Кінець світу, одні злодіякі пруть у владу, що ж нас чекає?
ГР Показати IP 15 Серпня 2016 20:16
А хіба Гунчик вже звертає увагу на Громадську раду? Дивлячись на призначення зроблені раніше , то зовсім навпаки.
совість Показати IP 31 Серпня 2016 16:12
Звідки взявся цей Добринюк? Ні з того- ні з чого . Без стажу, досвіду, знань а "керує" такою структурою. Чому не запитали громаду, коли його назначали? А Лозинського знають всі і громада за всі роки не мала до нього зауважень. Богдан Лозинський боріться, щоб не працювали аферисти і чиїсь тупі люди.
Вт Показати IP 31 Серпня 2016 16:20
А звідки в Добринюка гроші на таку посаду?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus