USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Де живе луцький мер і хто його відомі сусіди. ІНФОГРАФІКА

25 Жовтня 2015 13:01
Де живе луцький міський голова та хто його сусіди, з’ясував за допомогою відкритої інформації із Кадастрової карти України, Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та інформації сайту «ГарнаХата» Юрій Горбач з Рівненського агентства журналістських розслідувань спеціально для CorruptUA.org.

Це – будинок №4 на вулиці Березовій у селі Зміїнець під Луцьком. Тут тривалий час проживає міський голова обласного центру Волині Микола Романюк. На усій вулиці Березовій, та й безпосередньо по-сусідству із мером, живе чимало знаних в місті і області людей.

Всіх осіб не вдалося ідентифікувати, проте на карті ми вказали усіх власників нерухомості по сусідству із луцьким мером та в мікрорайоні, де він проживає. Про найодіозніших осіб і найцікавіші зв’язки і йтиметься далі у публікації.

Так, згідно з інформацією Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, Микола Романюк володіє і проживає у будинку на вулиці Березовій, 4 в селі Зміїнець. Саме село розташоване безпосередньо по сусідству із обласним центром. Саме звідси розпочинається мікрорайон, до якого фактично входять частини сіл Зміїнець та Тарасове і який в народі називають «царським селом».



Будинок мера Луцька в реєстр внесений у 2006 році. Підставою набуття права власності на нього є договір купівлі-продажу від 1996 року.

Загальна площа будівлі складає 282 метри квадратних, а житлова – 121,3 метра квадратного. На момент реєстрації будинок оцінили у майже 400 тисяч гривень.

Поруч з двоповерховим будинком розташований також гараж та господарські споруди. Оточена земельна ділянка бетонним парканом із залізними вставками. Вздовж паркану висаджені високі туї.



Будинок Миколи Романюка на вулиці Березовій у селі Зміїнець

Цей будинок Микола Романюк декларує уже багато років, ще з часів роботи у Волинській облдержадміністрації у 2007-2008 роках.

На одній вулиці із мером живе багато відомих бізнесменів, колишніх і нинішніх чиновників, які мають розкішні будинки.

БАГАТІ І ВПЛИВОВІ СУСІДИ: ТЕНДЕРНИЙ ЧЕМПІОН, «НАЙБЛИЖЧИЙ ДРУГ», ДЕПУТАТ ТА ІНШІ

Неподалік від будинку Миколи Романюка, на вулиці Приміській, 2 та 2а проживають керівник одного з найбільших забудовників на Волині компанії ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Ігор Чорнуха та власник компанії його батько Віктор.

Віктору Чорнусі належить будинок №2 на вулиці Приміській загальною площею 508,6 кв. м. і житловою – 224,8 метра квадратного. Цей будинок чоловікові дістався у спадок від тестя.

Як йдеться в судовому рішенні, сім’я Віктора Чорнухи постійно проживала у цьому будинку разом із сім’єю батьків дружини.



Будинок Віктора Чорнухи, як і більшість помешкань в цьому мікрорайоні, ховається за високими туями

Віктор Чорнуха вже тривалий час є головою наглядової ради ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536», до цього був головою правління підприємства. Йому ж належить і майже 87% акцій підприємства. Також до середини 2012 року ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» належало 51% акцій ТОВ «Житлобуд-2». Ці дві фірми ще станом на середину 2013 рокувиграли будівельних тендерів на Волині на майже 800 мільйонів гривень.

Саме фірмам Віктора Чорнухи в останні роки довіряли найважливіші будівництва на теренах Луцька і області. Серед останніх гучних перемог «Луцьксантехмонтажу №536» – реконструкція зоопарку у Луцьку, зведення фортифікаційних споруд на Донбасі, будівництво перинатального центру.

Інше підприємство Віктора Чорнухи ТОВ «Луцькспецбуд» нещодавно завершило будівництво сміттєсортувальної лінії біля Луцька. У червні-вересні 2015 року фірми пов’язані з Віктором Чорнухою виграли три чверті усіх будівельних підрядів області на понад 73 мільйони гривень.

Протягом 2006-2010 років Віктор Чорнуха був депутатом Волинської обласної ради від «Блоку Юлії Тимошенко». Одразу після обрання його сусіда Миколи Романюка мером Луцька в листопаді 2010 року Віктор Чорнуха став членом міськвиконкому. У червні 2014 року він вийшов із його складу.

По сусідству із батьком проживає і генеральний директор ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Ігор Чорнуха. Його будинок розташований на цій же вулиці Приміській. Будинки Віктора та Ігоря Чорнухи загалом розкинулися на 30 сотках землі. Тут розташовані і гаражі, і господарські споруди.



Будинок Ігоря Чорнухи заховався за високим парканом

Ігор Чорнуха рік тому став депутатом Волинської обласної ради від Блоку Петра Порошенка на проміжних виборах. Нині ж знову балотується до обласної ради за списком «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» в луцькому окрузі №54. А за списком ВО «Батьківщина» до облради балотується його сестра Ірина Патлашинська.

Дещо в іншій стороні від будинку Миколи Романюка проживає його партнер по бізнесу Володимир Мікуліч. Йому належить земельна ділянка площею 13 соток із будинком у кінці провулку Слави. У дворі будинку облаштований тенісний корт. У 2008 році тижневик «Коментарі» оцінював статки Володимира Мікуліча у 80 мільйонів доларів.



У дворі в Володимира Мікуліча є й тенісний корт, якого, щоправда, не видно за парканом

Володимир Мікуліч – колишній голова наглядової ради СП АТЗТ «Волиньпак», з 2001 до 2007 року був головою спостережної ради і акціонером ПАТ «Волиньбакалія», був головою наглядової ради та основним акціонером «ПАККО-Холдингу», до якого належала мережа супермаркетів «Вопак» та «ПАККО», допоки не продав її, як пишуть ЗМІ, структурам Олега Бахматюка.

Нині ж Володимиру Мікулічу належить незначна частина акцій ВАТ «Володимир-Волинський консервний завод». Його невістці – голові ревізійної комісії підприємства Тетяні Мікуліч – належить 43,25% акцій заводу, а на сина луцького мера Володимира Романюка записані інші 43,25% акцій.

Раніше серед власників заводу нібито був і заступник голови ВГРУ «Приватбанк» часів Миколи Романюка Петро Семенюк, однак після переділу власності у 2008 році, за повідомленнями ЗМІ, виявилося, що у нього не було частки. Саме це тріо «Романюк, Мікуліч, Семенюк» довгий час керувало підприємством.

Нині Володимир Мікуліч також значиться співзасновником ТОВ «Діміро реал істейт» та ТОВ «Діміро Комерц». В одному з інтерв’ю в 2011 році міський голова Луцька Микола Романюк назвав Володимира Мікуліча своїм найближчим другом.

По сусідству із Володимиром Мікулічем проживає колишній соратник луцького міського голови Миколи Романюка по політичній партії «Сильна Україна» Володимир Супронюк. Будинок чоловіка розташований на тому ж провулку Слави на ділянці площею 16 соток.



На земельній ділянці Володимира Супронюка розмістилося два будинки

У 2010 році Микола Романюк балотувався на посаду мера від політичної партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна», яка згодом злилася із Партією регіонів. На тих же місцевих виборах сусід Миколи Романюка Володимир Супронюк був кандидатом в депутати Луцької міської ради, членом Луцької міської організації партії «Сильна Україна». Однак в раду не пройшов отримавши вдвічі менше голосів від переможця в його окрузі. Нині Володимир Супронюк є співзасновником і директором ТОВ «Абразив сервіс».

На одній вулиці із Миколою Романюком має недобудований будинок і замішаний в махінаціях навколо ВАТ «Волиньрибгосп» директор Дочірнього підприємства «Рибгосп «Цумань» Володимир Хофман. Йому належить ділянка з будинком №24 на вулиці Березовій площею 13 соток.

Як писали ЗМІ ще у 2013 році, Володимир Хофман, який буцімто кілька разів міняв прізвище, дивним чином став долучатися до керівництва ВАТ «Волиньрибгосп» разом із звільненням тодішнього його гендиректора Степана Божука.



Березова, 24 (2)

Нині Володимир Хофман також значиться співзасновником і директором ТОВ «Кріогаз» та засновником ТОВ «Трансгазіндастрі АГ».

На цій же вулиці, через дорогу від будинку Миколи Романюка, знаходиться будинок Наталії Кислюк – співзасновника і керівника споживчого кооперативу «Волинь». У пані Наталії – будинок на майже 300 метрів квадратних. Однак, на нього і земельну ділянку встановлена заборона на відчуження, оскільки оформлені дві іпотеки на 150 тисяч доларів та понад 800 тисяч гривень.



Березова, 1

Неподалік, на сусідній вулиці Приміський розташувався один з будинків сім’ї депутата Луцької міської ради, голови постійної комісії з питань земельних відносин та земельного кадастру «батьківщинівця» Володимира Никитюка. Будинок розкинувся на земельній ділянці площею 12 соток, яка записана на самого Володимира Никитюка та, очевидно, дочку Никитюк-Тарасюк Наталію Володимирівну.



Приміська, 17

Ймовірно, що ця ж земельна ділянка площею 12 соток вказана й у декларації депутата Никитюка за 2013 рік. Володимир Никитюк – депутат зі стажем, оскільки вже другу каденцію закінчує у Луцькраді і дев’ять років очолює земельну комісію. Тривалий час його пов’язували із ТОВ «Директорія», якому належав однойменний офісний центр у Луцьку. Засновником цього підприємства значилася вже згадана Никитюк-Тарасюк Наталія Володимирівна.

Нещодавно сім’я Никитюка стала фігурантом скандалу: невідомі заклали гранату Ф-1 в автівці депутата. Чоловік встиг проїхати лише два метри, як пролунав вибух. В результаті постраждали два автомобілі «Lexus».





Розкішний будинок Юрія Круглія. Вражають ковані ворота

А цей розкішний будинок неподалік від будинку Миколи Романюка знаходиться на земельній ділянці площею 27 соток на вулиці Щасливій, яка записана на Юрія Миколайовича Круглія. Однак, жодної інформації про цього чоловіка знайти не вдалося, окрім того що до 2013 року він був підприємцем і займався автомобільним вантажним транспортом.

Більше відомо про сусіда власника ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Віктора Чорнухи Василя Гериліва. Будинок останнього розмістився на ділянці площею 10 соток.



Василь Герилів – відомий на Волині бізнесмен. Нині він значиться керівником ПП «Сента», співзасновником і керівником ТОВ «Термінал», співзасновником і керівником ТОВ «Автопроект», раніше – керівником і засновником ТОВ «Будтехсервіс», керівником ЗАТ «Волинське агентство ділової інформації «Волиньінформ», колишнім керівником і співзасновником ТОВ «Львівський будинок моделей «Галмода».

Також протягом багатьох років Василь Герилів був членом правління Громадської ради при Волинській митниці і навіть був її головою.

А по сусідству і з Василем Герилівом, і Віктором Чорнухою на вулиці Приміській розмістився будинок наступниці сина Миколи Романюка по бізнесу Світлани Ліщук.

До 2007 року вона була членом спостережної ради і акціонером ВАТ «Волиньбакалія». Тобто, в той період, коли головою спостережної ради підприємства був «найближчий друг» Миколи Романюка Володимир Мікуліч.



Будинок і гаражі сусідки Василя Гериліва та Віктора Чорнухи Світлани Ліщук

Нині Світлана Ліщук значиться засновником і директором ТОВ «Благомед», якому належить однойменна клініка в центрі Луцька, співзасновником Виробничо-торгового ТОВ «Ресторан «Театральний» ЛТД, якому належить ресторан на Театральному майдані обласного центру.

Крім того, Світлана Ліщук зараз є засновником ТОВ «Тарас-Волинь», якому належала приватна швидка «Тарас», власником якої до 2012 року був менший син луцького мера Миколи Романюка Валентин.

ЯК «ЛУЦЬКТЕПЛО» В СУСІДКИ РОМАНЮКА ДОРОГЕ АВТО ОРЕНДУВАЛО

Будинок №2 на вулиці Березовій загальною площею 338 метрів квадратних, безпосередньо за парканом Миколи Романюка, належить Валентині Киричок. Земельна ділянка під будинком площею 22 сотки записана на цю ж жінку та Григорія Киричока.



Будинок сусідів Миколи Романюка – сім’ї Киричок

Нещодавно ім’я Валентини Григорівни Киричок засвітилося у скандалі навколо Державно-комунального підприємства «Луцьктепло».

30 вересня на сесії Луцької міської ради депутат із депутатської групи «Новий Луцьк» Андрій Осіпов, озвучив інформацію, яку отримав із джерел на підприємстві, мовляв посадовці «Луцьктепла» виїжджають за кордон на орендованих дорогих автомобілях.

За даними депутата, протягом 2011-2014 років посадовці ДКП «Луцьктепло» виїжджали за кордон на 141 день на орендованих автомобілях «Skoda super elegance», «Daewoo Lanos», «BMW 750». Останній із цих автомобілів, за словами Андрія Осіпова, належить Валентині Григорівні Киричок, щоправда з луцькою адресою проживання.



Міський голова Микола Романюк одразу ж на сесії і відповів депутату: «Я цього не знав. Нікому не доручав. Нікого не уповноважував. У відрядження не направляв».

Неофіційні реєстри підтверджують, що власниця будинку на Березовій, 2 і орендованого авто «BMW 750» – одна й та сама сусідка луцького мера Валентина Киричок.

СУСІДИ ІЗ ЧИСЛА КОЛИШНІХ І НИНІШНІХ ЧИНОВНИКІВ

Поряд з нинішнім мером Луцька знайшлося чимало колишніх і нинішніх високопосадовців.

За якусь сотню метрів по тій же вулиці від будинку Миколи Романюка обжився колишній заступник голови Волинської облдержадміністрації Сергій Ющак. Загальна площа будинку колишнього чиновника становить 270 метрів квадратних, а його вартість на момент оформлення права власності у 2005 році становила понад 635 тисяч гривень. Будівля розташована на ділянці площею 14 соток.



Будинок екс-заступника голови Волинської ОДА Сергія Ющака



Будинки Сергія Ющака та його сусідів. Четвертий будинок зліва – луцького мера Миколи Романюка

У 2010 році Сергій Ющак обіймав посаду голови бюро Волинської обласної організації партії «Сильна Україна», яка, як уже зазначалося, і висувала Миколу Романюка кандидатом у мери. Згодом ця партія злилася із Партією регіонів.

У 2010 році Сергій Ющак обіймав посаду голови бюро Волинської обласної організації партії «Сильна Україна», яка, як уже зазначалося, і висувала Миколу Романюка кандидатом у мери. Згодом ця партія злилася із Партією регіонів.

У серпні 2012 року Сергій Ющак отримав посаду заступника голови Волинської ОДА. Ще тоді він оприлюднив майнову декларацію за 2012 рік. У ній чиновник вказував, що проживає у селі Зміїнець та володіє вказаним будинком. Однак, не задекларував свого бізнесу.

До призначення в ОДА він займався підприємницькою діяльністю, а згодом очолював і був засновником ТОВ Торговий дім «Укрзахідпідшипник» ЛТД. Нині Сергій Ющак також керує цим підприємством.

Син колишнього чиновника Олександр Ющак, а згодом і сам Сергій Іванович свого часу керували Міжрайміським споживчим товариством «Волиньгоспторг».

Як писали ЗМІ, у 2013 році це товариство вже перебувало в процесі банкрутства за зверненням вже згаданого підприємства Ющаків «Укрзахідпідшипник». Тому, коли постало питання подальшої долі землі цього товариства на проспекті Перемоги у Луцьку, син Ющака-старшого звернувся в міську раду з проханням надати йому в оренду майже три гектари землі для будівництва та обслуговування групи багатоквартирних житлових будинків з вбудовано-прибудованими нежитловими приміщеннями і для будівництва та обслуговування приміщень для зберігання автомобілів. Мінімально потрібною кількістю голосів відповідні проекти рішень проголосували навіть без обговорення.

Нині Міжрайміське споживче товариство «Волиньгоспторг» ліквідоване, а його землі – в оренді у сина сусіда Миколи Романюка Сергія Ющака.

Що цікаво, земля та будинок Сергія Ющака перебуває під забороною на відчуження до 2022 року через оформлений іпотечний договір на понад 303 тисячі доларів у рідному для Миколи Романюка «Приватбанку».

За парканом у Сергія Ющака проживає нинішній депутат Луцької районної ради із фракції «Народної партії» Іван Луцик. Все життя депутат пропрацював на чиновницьких посадах. Його будинок розкинувся на 9 сотках землі.



Будинок Луциків заховався за туями

Іван Луцик ще в радянські часи працював на партійній роботі. У 1984–1989 роках керував Ковельським райвиконкомом, у 1991–1992 – був головою Луцької райради, пізніше до 1994 року був представником президента у Луцькому районі, згодом знову очолював Луцьку райраду, а протягом 1995–2002 років був головою Луцької районної державної адміністрації.

З 2002-го до 2006-го він працював заступником голови Луцької райради, а з 2006-го до 2008-го – у Волинській облдержадміністрації обіймав посаду заступника начальника головного управління економіки і був радником голови ОДА.

З 2010 року до квітня 2011-го Іван Луцик був директором Волинського регіонального відділення Аграрного фонду України. Нині обіймає посаду заступника директора ДУ «Волинська обласна фіто санітарна лабораторія».

Цікаво, що сусідня земельна ділянка площею 6,5 соток з будинком записана на Антоніну Андріївну Луцик.



А тут за деревами заховався будинок на ділянці, записаній на Антоніну Луцик

Навпроти будинку Івана Луцика та Сергія Ющака проживає ще один нинішній чиновник –начальник управління Державної казначейської служби у місті Луцьку Анатолій Марчук. Цю посаду чоловік обіймає уже кілька років.

Загальна площа будинку Анатолія Марчука – майже 252 метри квадратних. При цьому, згідно із майновою декларацією чиновника, за 2014 рік він отримав сукупний дохід у понад 43 тисячі гривень, а члени його сім’ї – майже 17 тисяч гривень.



Будинок головного луцького казначея Анатолія Марчука

Будинок №14 на вулиці Березовій загальною площею 221 метр квадратний належить колезі згаданого вище Івана Луцика – колишньому заступнику голови Луцької райдержадміністрації та екс-голові Волинської обласної ради Василю Дмитруку.

Майже все життя Василь Дмитрук пропрацював на високих чиновницьких посадах і саме в час головування у Волинській облраді у 2003 році зареєстрував право власності на будинок в Зміїнці.



Із 1970 до 1987 року Василь Дмитрук обіймав різні посади у колгоспах Луцького району. У 1987 році став головою виконкому Луцької райради, згодом – першим заступником голови райради. Із 1992 року до 1998 обіймав найвищі керівні посади в Луцькій райдержадміністрації та райвиконкомі. Ще в 1991 році став депутатом Волинської обласної ради, а в 1998 році став її головою.

Цю посаду обіймав до 2006 року. Після цього до 2010 року пропрацював заступником голови облдержадміністрації. Цікаво, що і дружина Василя Дмитрука Людмила, як і його сусід Анатолій Марчук, свого часу працювала у казначейській службі.

ЯБЛУКО ВІД ЯБЛУНІ ЧЕРЕЗ КІЛЬКА БУДИНКІВ ПАДАЄ

За якусь сотню метрів в інший бік вздовж вулиці Березової розкинулися два будинки синів луцького мера. Перший будинок на вулиці Щасливій разом із господарськими спорудами розкинувся на земельній ділянці у майже 23 сотки. Він належить меншому сину Миколи Романюка Валентину.



Будинок Валентина Романюка за високим парканом

Першу освіту Валентин Романюк здобув у Луцькому медучилищі, за фахом – фельдшер. Опісля заочно вивчав менеджмент у Луцькому національному технічному університеті.

У 2006 році Валентин Романюк відкрив у Луцьку приватну швидку медичну допомогу «Тарас» і був директором ТОВ «Тарас-Волинь». Однак за кілька років швидка «Тарас» зійшла із медичної орбіти Луцька, а саме підприємство у 2012 році переписали на згадану вище Світлану Володимирівну Ліщук, яка живе неподалік.

Ця ж Світлана Ліщук є засновницею і директоркою ТОВ «Благомед», якому належить однойменний оздоровчий центр за адресою колишньої швидкої «Тарас».



Зліва – будинок Валентина Романюка, справа – ще недобудований будинок Володимира Романюка

Зараз Валентин Романюк значиться директором ТОВ «Євро Альянс Луцьк», засновником якого є його старший брат Володимир. Також Валентин Романюк балотується в депутати Волинської обласної ради за списком «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» у 20 виборчому окрузі. Нагадаємо, що висуванцем від цієї ж партії на посаду мера та першим номером у списку «Солідарності» в Луцьку міську раду є його батько Микола Романюк.

По сусідству із своїм меншим братом на вулиці Світлій добудовує будинок старший син Миколи Романюка Володимир. У нього така ж земельна ділянка, як і у брата, на 23 сотки.



Будинок Володимира Романюка ще в процесі будівництва

Зараз Володимир Романюк значиться засновником ТОВ «Євро Альянс Луцьк», яким керує його брат Валентин, а також приватної фірми «Інтерхім», яка в стані припинення діяльності.

Крім того, Володимиру Романюку, Ірині Стецюк та Ользі Сушик належить ТОВ ВТП «Буратіно» ЛТД навкруги якого кілька років тому розгорнувся скандал через будівництво однойменного торгового центру. Ще й досі меру роблять закиди через те, що в торговому центрі допізна і гучно працює бар.

Також, як уже йшлося вище, Володимиру Романюку належить 43,25% акцій ВАТ «Володимир-Волинський консервний завод». Інші 43,25% акцій належить Тетяні Мікуліч – невістці «найближчого друга» Миколи Романюка Володимира Мікуліча. Сам син луцького мера займає посаду голови наглядової ради підприємства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 42
СВС Показати IP 25 Жовтня 2015 13:12
Красиво жить,не запретишь.....................
Лучанин до СВС Показати IP 26 Жовтня 2015 11:45
Нажитое непосильным трудом.. А крепостные все равно за колю барабаса голосуют... Бедность - это навсегда. Что в кармане, что в голове..
лучанин Показати IP 25 Жовтня 2015 13:26
а що належить палиці
все ясно до лучанин Показати IP 25 Жовтня 2015 22:40
в Палиці напевно набагато все крутіше, але є одне нооооооо....він не був державним чиновником.....
А до все ясно Показати IP 26 Жовтня 2015 14:18
А мама була державним чиновником в тих роках де можна було багато чого для себе зробити...
ххх до все ясно Показати IP 26 Жовтня 2015 17:52
твоє ноооооо.... це продавши один " Любарт" можна собі гарну хатку збудувати і безбідно жити
я Показати IP 25 Жовтня 2015 13:26
а палиця де живе ?
Анонім Показати IP 25 Жовтня 2015 13:36
сбу ау
Микола Показати IP 25 Жовтня 2015 14:07
Який до біса мер! Ми живемо в Україні!!! Читайте історію, кореспонденти волинські!
911 Показати IP 25 Жовтня 2015 14:20
ОСЬ ВАМ ЗАРОБІТКИ КОСОСМОЛЬЦІВ -КОМУНІСТІВ КОЛИШНІХ ПРИ ЗАРПЛАТНІ ВІД 2500 ДЛ 7500ГРН НА МІСЯЦЬ. а ПІСЛЯ ЦЬОГО ЯКА ЛЬЮСТРАЦІЯ. ГАНЬБА ВСІМ ТИМ КОТРІ ПРИЙШЛИ ДО ВЛАДИ НАКРАЛИ ЗА ВЕСЬ ПЕРІОД 23 РОКІВ І ЗА ВСЕ ЕЦЕ ЗАПЛАТИТИ ПРОСТІ лУЧАНИ ОБДУРЕНІ ЗНЕБОЖЕНІ .
василь Показати IP 25 Жовтня 2015 14:45
каструвати всіх, а не люструвати! накрали всілякі Романюки наших грошей, попили волинської крові паразити комуняцькі.... усіх до беріз і вгору!
Волинь Показати IP 25 Жовтня 2015 14:50
Ось так "нацарював" ср*ний тігіпківський комсомолець" грошенят і ще хоче царювати. А скільки луцької землі разом з Козюрою та Соколовської перепродав ? Але скоро казочці прийде кінець і з"являться бажаючі поскубати слугу громади. Слава Україні !!!
бандеровець Показати IP 25 Жовтня 2015 14:56
Мікуліч Пакко продав не Бахматюкові а Фірташу!!
Іван Показати IP 25 Жовтня 2015 15:52
Антон Чехов сказав, що у людини має бути все прекрасним. Тут, боже, є стільки багато грошей, а скільки мало смаку !Слова письменника ну аж ніяк не відносяться до них.То є їх внутрішній світ, отак вони і Україну будують.А дасиш пораду - за кобуру хватаються або в кращому випадку образяться і з роботи звільнять.
Кент Показати IP 25 Жовтня 2015 17:02
А Ви всі попередні оратори не так би жили якби були б на їхньому місці?)) У Романюка ще не сказати що прям замок якийсь! Краще би поїздили по трасі Струмівка - Гаразджа - от там то вілли..)
болить... до Кент Показати IP 26 Жовтня 2015 11:08
в держпрацівників не може бути таких будинків....не може (якщо враховувати їх заробітну плату, як "слуг народа"), а от у бізнесмена може, а дрежпрацівник не має права займатись приватним бізнесом...
Gala до болить... Показати IP 27 Жовтня 2015 09:38
Людина пропрацювала багато років керівником Волинського регіонального відділення найбільшого банку України з відповідною зарплатою і бонусами, та й будинок придбаний в 1996 році. Тому давайте обєктивно оцінювати ситуацію. Певно ми забули історію кількарічної давності з ЦУМОМ, коли багато сімей залишились без можливості працювати і годувати свої сімї...
ой Показати IP 25 Жовтня 2015 17:27
Америку відкрили.Таких будинків по Україні повно.І навіщо під кожною фотографією писати про високі паркани.Правильно пише КЕНТ., за Струмівка-Гараджа,Там палаци а тут посередність
Волинянин до ой Показати IP 25 Жовтня 2015 18:08
Згідний. Приїдьте на масив по Дубнівській (виїзд з Луцька) отам забудови!!!!!!!! І всі штундяри живуть з малозабезпечених сімей в яких ніхто не працює, бо потреби немає. Отримуючи допомогу від держави в сумі більше 6000,00 грн на місяць нащо працювати, а ви говорите за посадовців...........
ac\dc до Волинянин Показати IP 25 Жовтня 2015 18:34
штундяри крадуть\бухають\віджимають? просто тебе коробить, що хтось старається, досягає кормить багатодітну родину, а собі можна 1000 причин і виправдань знайти, п.с. на 6К допомоги зведеш максимум це курника
Волинянин до ac\dc Показати IP 25 Жовтня 2015 22:22
Знаю що говорю. і ні в якому випадку мене не коробить, як тебе. Скажи ще шо вони чесним заробітком заробляють на будівництво таких вілллллллл???????
Олександр до Волинянин Показати IP 28 Жовтня 2015 20:51
Хай ці "слуги народу" і їхні горе-адвокати проїдуть по селах! Бог все бачить! Один "слуга" вже забрав із собою "заработаное непосільним трудом"! Слава Богу, що є ще і правда Божа!!!
ola Показати IP 25 Жовтня 2015 17:47
Юрко Круглій -мій однокласник. Дуже хороша людина.Гроші зарабляв виключно бізнесом, до державних посад, коштів відношення не мав. Сьогодні рівно два роки, як його нема з нами.Царство йому Небесне!
паліца Показати IP 25 Жовтня 2015 18:31
Демократія - це нерівність. А ми ще 1000 років будемо заздрити багатшим. Цей більшовиз ніхто з нас не видушить ніякими лещатами.
Вчитель Показати IP 25 Жовтня 2015 20:46
Все на крові людській!!!!!!!!!!
Анонім Показати IP 25 Жовтня 2015 20:47
Простые домики, ничего особенного, дорога хорошая, а тротуар еще советский. поездите по Липинам! Если смотреть с высоты птичьего полета - такое открывается! Баскетбольные площадки, освещенные несколькими фонарями типа уличных, целые сады с ландшафными дизайнами и садовниками, которые там постоянно трудятся, замысловатая архитектура и не на 200 метров, а так где-то на 400. Так что нечего копать. В Змиинце все еще довольно скромненько,
Дід Свирид Показати IP 25 Жовтня 2015 23:46
Володимир Мікуліч і Світлана Ліщук це батько і дочка.
Іван Показати IP 26 Жовтня 2015 10:35
журналюзі треба пику набити, на з сусідом не згадав, а в нас маєткі по-серйозніші !
Віталій TV Показати IP 26 Жовтня 2015 10:54
навіщо питається зачіпати родину пана Мікуліча. Людина успішно займалася бізнесом, не обіцяла виборцям золоті гори, молочні ріки, а щоденно багато років наполегливо працювала і привчала працювати всю родину! краще приклад брати, а не писати всяку нісенітницю, за котру можна потім і відповідати.
Саша Показати IP 26 Жовтня 2015 11:34
Ай справді, нічого тут особливого не має. В Боголюбах набагато крутіші хати!
гість Показати IP 26 Жовтня 2015 11:35
з 2006 року хата- Романюк тоді ким був? Правильно -управляючим Приват банком ,причому більше 10 років ,то купив з зарплати,І якщо чесно то хатка на його статки так собі- могла б бути крутіша.
Анонім Показати IP 26 Жовтня 2015 11:51
От жаба душить в кого які хати. Що мери і бізнесмени повинні жити в землянках?. Подивіться як живуть митники? то цим ще далеко і далеко.
Лех до Анонім Показати IP 26 Жовтня 2015 15:25
за 500 метрів і далі в сторону боголюб починаються прокурорські маєтки, але про це зась. можуть вщемити хвоста між ногами. романюк мені зовсім не подобається, але треба совість мати щоб брудом поливати його сусідів, друзів, товаришів.
Дьодік до Лех Показати IP 27 Жовтня 2015 10:24
А де і в чому "бруд"? - ЗМІ виконує свою функцію: інформувати посполитих.
А яка там дорога Показати IP 26 Жовтня 2015 17:53
вай ва вай
сусід що чекає Показати IP 26 Жовтня 2015 19:25
ми в Гараджі будемо сусідами і один хробак нас зїсть.
Хробак))) до сусід що чекає Показати IP 27 Жовтня 2015 00:13
Супер! На цьому, думаю, коменти можна завершити. Вдала "жирна" крапка. Ги))
сарказм Показати IP 27 Жовтня 2015 08:40
"царя - на к*л? да!!! гроші - народу? да!!! " - і ще не скоро ми, чесні, милі, трудолюбиві українці, переживемо цей період
анонім-2 Показати IP 27 Жовтня 2015 11:35
А дорогу біля будинку чому не показують. Скільки там дорожніх поліцейських лежить. За які кошти?
ЯЯЯЯ Показати IP 27 Жовтня 2015 12:38
Всім потім будуть одинакові однокімнатні квартири. Чи не так?
Хробак))) до ЯЯЯЯ Показати IP 27 Жовтня 2015 13:53
Так-так, а я до вас у гості приходитиму)))
Хрєн собачий Показати IP 29 Жовтня 2015 08:20
Як символічно. Луцьке зміїне кодло живе у Зміїнцю. :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus