USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Депутат пропонував закрити луцьке підприємство

30 Січня 2014 11:49
Комунальне підприємство «Парки та сквери Луцька», на думку депутата Юрія Корольчук, потрібно ліквідувати.

Таку думку він висловив під час 52 чергової сесії міської ради вчора, 29 січня.

Під час сесії депутати розглядали технічне питання, яке стосувалося поповнення статутного фонду КП «Парки та сквери Луцька». Юрій Корольчук зауважив, що в місті достатньо комунальних служб, які стежать за порядком у зелених зонах міста, і 2 роки тому було недоцільно створювати ще одне підприємство.

До слова, гроші виділили депутати ще влітку минулого року. Цієї сесії ці кошти просто узаконили. А за них підприємство придбало трактор з навісним обладнанням.

Щоправда, на думку депутата Сергія Сівака, варто було б луцькому підприємству придбати трактор вітчизняного виробника, а не китайський. Утім, директор підприємства Анатолій Трикуш зазначив, що у Луцьку немає сервісного обслуговування вітчизняної техніки, і запчастини на українські трактори важко відшукати, хоч як це не парадоксально.

Зрештою, депутати затвердили зміни до Статутного фонду підприємства. Більш того, вони відзначили, що підприємство виправдало себе і навело порядок в місцевих парках, у силу своїх можливостей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus