USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутати на власний розсуд хочуть розпоряджатися надрами Волині

16 Квітня 2015 14:34
Депутат Волинської облради запропонував колегам написати звернення до «вищих ешелонів влади» із проханням доручити вирішення питань щодо ліцензування та надання дозволів на використання надр Волині справжнім фахівцям, якщо досі їх вирішити не вдається.

Про це під час третього пленарного засідання 34-ї сесії Волинської обласної ради шостого скликання сьогодні, 16 квітня, повідомив депутат Борис Загрева.

«Давайте звернемось до президента, Кабінету міністрів та Верховної Ради, аби повернути собі право вирішувати такі питання на рівні області. Давайте повернемось до переліку повноважень, який був раніше, адже ми не маємо жодного права на використання корисних копалин місцевого значення», - звернувся він до голови облради Валентина Вітра та голови ОДА Володимира Гунчика.

Інші обранці громади таку ініціативу підтримали.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало про те, кому дістанеться волинський бурштин: приватникам чи державі. Також йшлося про те, що на Волині уже протягом десятиліть незаконно видобувають бурштин.

Натомість, волинські обранці громади уже третій раз скликають сесію, так і не вирішивши так званих «бурштинових» питань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Патріот Показати IP 16 Квітня 2015 16:18
Уявіть,шановні волиняни,які суми прибутків крутяться з реалізації бурштину,якщо обласні депутати вже півроку не можуть розділити суми прибутків.І голоне,яка хитрість, зрозумів Столяр-Колісник, що не увірвати це питання на рівні області,так хочуть, під виглядом децентралізації, прибрати бурштинокопання в свої руки.
жах Показати IP 16 Квітня 2015 17:41
Коли вже ті колісники нажеруться? Ліс вивезли вже весь за кордон, тільки лісососуги на Поліссі над дорогами оставили. Бурштин вивозять. Скоро пісок будуть експортувати.
До жах Показати IP 16 Квітня 2015 20:25
До бузини їх

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus