USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Депутати не проголосували за звільнення заступників керівника МВС. ОНОВЛЕНО

11 Липня 2014 14:48
Волинські депутати не проголосували за звернення про відставку заступників начальника УМВС - Олександра Никитюка, Володимира Поліщука та Михайла Руденка.

Депутати не проголосували за звернення депутатів Волинської обласної ради до Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова щодо звільненя заступників начальника УМВС у Волинській області.

Відповідну пропозицію щодо голосування виніс на порядок денний чергової 27 сесії Волинської обласної ради депутат Ігор Гузь. Обговорення тривало близько години, проте, коли дійшов час голосувати, виявилось, що сесія не повноважна.

Ігор Гузь заявив, що Михайло Руденко був керівником слідчого управління, яке відкрило 13 кримінальних справ на активістів Єврмайдану, які потім судами були скасовані. Це справи щодо знищених портретів Януковича, блокування адмінбудівель, тощо.

Окрім того, 200 активістів викликали до прокуратури і міліції на допити, бо одна з місцевих членів Партії регіонів подала на них заяву.

«На мою думку, цього достатньо для того, щоб звільнити Руденка», - заявив Гузь.

Відповідального за громадську безпеку Володимира Поліщука Ігор Гузь назвав винним у спробі силового розгону активістів під час штурму приміщення Волинського УМВС 19 лютого.

Своєю чергою, нардеп Євген Мельник зазначив, що Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у відповідь на відкритий лист депутата, відповів, що подання на зміщення або на призначення на посаду заступників начальників УМВС готує сам начальник структури у області.


Присутній під час сесії очільник Волинського УМВС Петро Шпига заявив, що під час спілкування з керівництвом відомства в травні нинішнього року він усно повідомив заступника Міністра внутрішніх справ про те, що на Волині існує громадське несприйняття певних кадрів.

Для голосування було необхідно, щоб в залі був зареєстрований 41 депутат, проте при перереєстрації виявилось, що на місці є лише 39 карток.
Після півгодинної перерви депутати не проголосували за повернення до розгляду питання щодо підтримання вищезгаданого звернення.

Нагадаємо, 10 липня в гостях у редакції Інформаційного агентства Волинські Новини побував перший заступник керівника міліції, начальник Слідчого Управління УМВС України у Волинській області Михайло Руденко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
0332 Показати IP 11 Липня 2014 15:32
Скажіть, будь ласка, а чому всякі гузі будуть вирішувати кому служити в ОВС? хай свої обов'язки виконує, а не ходить і п****ть. договориться до того, що посадать за втручання в роботу правоохоронних органів. І ПРАВИЛЬНО ЗРОБЛЯТЬ!!!!!!!
лучани до 0332 Показати IP 11 Липня 2014 15:45
Народ буде вирішувати доти,поки не припиняться злочини у міліції. ДАЇ, МРЕВ ,паспортний, патрульна служба, участкові,... всюда смердить криміналом та хабарями.
Анонім до лучани Показати IP 11 Липня 2014 16:18
це певне Мельник себе видав... за всіх лучан
Роман до лучани Показати IP 11 Липня 2014 16:18
Ну так отож бо, Гузь- це весь народ чи що?
Лучанин до Роман Показати IP 12 Липня 2014 03:06
Да, да, гусік -вважає себе "пупом" Волині. А в реалії, є великим геморойом та язвою . Волині.
Анонім Показати IP 11 Липня 2014 15:55
А Гузьонишу не йметься!
вася Показати IP 11 Липня 2014 17:01
"смердить криміналом та хабарями". а гузь тільки те й чує своїм носом. хай би сесію підготували як слід, а то стидоба, день балтали і жодного питання не розглянули. звіздень язиком кожен може, а насправді навіть сесії підготувати і провести нормально не вміють. швидше б ті перевибори, щоб таку власть (гузів і вітрів, і їже з ними) к їдроной бабушке нагнати. ото вже по новому живемо
КАДИЛО Показати IP 11 Липня 2014 18:01
Цікаво, свободівець Боруцький був на сесіі як завжди загашаний,чи то у нього невиліковний будун. Кажуть Вітів пропонує його на своє місце керівником ОБЛЄЧЄЙКІ.
Ирина Показати IP 11 Липня 2014 20:01
коментар було видалено
800 Показати IP 11 Липня 2014 21:27
Якщо гідра регіоналівської контреволюції буде мутити далі, то все закінчиться тим, що Гузь таки буде прокурором Волинської області. Ото тоді начнуться лови по цілім краї))
правда Показати IP 12 Липня 2014 09:52
Володимирські гівнюки були проти.Ганьба!
олічка до правда Показати IP 12 Липня 2014 09:56
Клімчукові легіонери до останнього захищають його мафію.Госпідарники і прФФесіонали з "княжого міста" .....вашу ....ть !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus