USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Депутати Волиньради вимагають проект бюджету у доступній формі

31 Січня 2014 16:16
Депутати Волиньради вимагають, аби проект бюджету на 2014 рік для них підготували у доступнішій формі – у вигляді порівняльних таблиць, інформує IA ZIK.

Проект кошторису Волині на 2014 рік, що став предметом розгляду під час засідання постійної комісії з питань промисловості, транспорту, зв’язку, ПЕК, архітектури, будівництва та ЖКГ, викликав в депутатів ряд критичних зауважень.

Депутат Віктор Прокопчук нагадав директору департаменту фінансів ОДА Ігорю Никитюку, про те, що члени комісії вже неодноразово наголошували на тому, аби матеріали подані на розгляд комісії були розроблені у більш доступній формі, зокрема, у вигляді порівняльних таблиць.

Голова комісії Олександр Шубка висловив пропозицію скерувати протокольне доручення начальникам профільних управлінь, з вимогою подбати про спрощення, а відтак, і доступність поданих ними матеріалів для депутатів.

У ході розгляду показників обласного бюджету заступник голови комісії Василь Васковець поцікавився цьогорічним фінансуванням профільних регіональних програм. Зі слів директора департаменту фінансів ОДА Ігоря Никитюка, цьогоріч буде виділено кошти на усі без винятку програми, що передбачають асигнування з обласного бюджету.

З його слів обсяги доходів та видатків кошторису 2014 року зростуть у порівнянні з минулорічним на понад 18%, а податкове навантаження буде одне з найнижчих в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
валентин Показати IP 31 Січня 2014 21:38
Депутати Волиньради вимагають, аби проект бюджету на 2014 рік для них підготували у доступнішій формі – у вигляді порівняльних таблиць ...і великими друкованими буквами... :))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus