USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Державну службу зайнятості в Україні ліквідують

29 Серпня 2015 11:28
Національне агентство із комплексних послуг безробітним планують створити замість Державної служби зайнятості, яке ліквідують. Про це інформує Твоє місто.

Інформувати шукачів роботи про вакансії планують з допомогою інтернету. Про це розповів заступник голови Служби зайнятості Сергій Кравченко.

«Додаток буде підв’язаний під сайт, який ми розробляємо зараз. Це в реформі, адже без внесення змін до чинного законодавства України, ми не зможемо цього реалізувати. У нас сьогодні в законодавстві записано, що виключно паперова форма, а нам треба перейти в електронну форму», – зазначив Сергій Кравченко.

Зокрема, планують законодавчо врегулювати фріланс, а також запровадити податкові пільги для соціальних підприємств.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
оля Показати IP 29 Серпня 2015 14:02
То не треба буде ходити відмічати до спеціалістів центру зайнятості, які гірші за собак ?
дідо Показати IP 29 Серпня 2015 14:15
Цю службу дармоїдів давно пора закривати
Анатоль_ до дідо Показати IP 29 Серпня 2015 17:40
Спасібо!
Анонім Показати IP 29 Серпня 2015 15:52
Стикався з біржою праці після закінчення університету. Працювати хотів, вимоги у мене були не великі, аби робота була хоч трошки перспективна, до зарплати вимог не було, коротше кажучи хотів вудку а не рибу. Ніякої роботи окрім двірника не запропонували. Коли самостійно знайшов роботу і прийшов зніматись з біржи виявилось, що ця вакансія у них була. Висновок кожен зробить для себе сам. Вважаю що ця контора корисна лише для так званих професійних безробітних, які працюють не офіційно, паралельно отримуючи допомогу по безробіттю.
Штефан, Луцьк Показати IP 29 Серпня 2015 19:02
Давно пора. Дякую. Там сидить свин*та неотесана і вимагає хабарі. А тепер, хай самі стоять у черзі на працю і хлебчуть зупу замість суші.
Анатоль_ до Штефан, Луцьк Показати IP 30 Серпня 2015 00:16
І тобі спасібо, Наталю!
так Показати IP 29 Серпня 2015 21:19
міняють шило на мило,як у нас поміняли Волиньгаз на Волиньгаз-збут.Корупціонерів не так швидко позбутися,як їх нажити.
Марта Показати IP 29 Серпня 2015 21:51
Служба зайнятості була створена тільки для того ,щоб відмивати державні гроші.Скільки їх вкрав колишній очільник служби Галицький вже ніхто не порахує , так само ніхто вже не порахує вкрадені гроші директором обласної служби Кучмук , яка разом зі своїм чоловіком Давидюком побудували не один "палац" для своїх чиновників. Допомога по безробітті мізерна бо коштів немає, а на дороге будівництво та на утримання величезного апарату із достойною зарплатнею є.
Волинянка Показати IP 30 Серпня 2015 00:10
Цю "контору" давно потрібно було гнати брудним віником! Чоловік - підприємець брав співробітницю на роботу. Вона звільнилась з попереднього місця роботи і у Центрі зайнятості на обліку не стояла. Але, щоб взяти її на роботу, потрібно було, щоб вона зареєструвалась в Центрі зайнятості - що це за х**ня(перепрошую)?! Кому це потрібно?! Працівники вказаного центру ніякої участі у пошуку роботи не брали... Це паразити, які дерибанять державні кошти...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus