USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Держсанепідемслужба Волині ігнорує очевидні порушення

14 Травня 2014 16:49
Перевірити якість харчових продуктів, роботу пивного бару, а також перевірити роботу котельні – це ті звернення громадян, які проігнорували працівники Луцького міськрайонного управління ГУ Держсанепідемслужби в області.

На це відреагувала прокуратура міста Луцька і встановила, що працівники не в повній мірі забезпечують своєчасність та повноту розгляду звернень громадян.

Так, працівники Луцького міськрайонного управління ГУ Держсанепідемслужби Волині проігнорували звернення двох лучан, які скаржилися, що у їх квартиру із сусідньої котельні потрапляють викиди продуктів спалювання, повідомили у прес-службі прокуратури Луцька.

Водночас, мешканцям будинку, в підвалі якого знаходиться пивний бар, вони безпідставно відмовили у проведенні спеціальної перевірки.

Крім того, встановили, що упродовж 2013-2014 років працівники санітарної служби не проводили жодної перевірки з питань безпечності та якості харчових продуктів для спеціального дієтичного споживання.

Також, вони, провівши перевірку, не завжди вчасно складають відповідні акти.

На усунення вивлених порушень начальнику Головного управління Держсанепідемслужби у Волинській області внесли подання.

Згідно з результатами його розгляду виявлені перевіркою порушення усунули, одного з посадовців міськрайонного управління ГУ Держсанепідемслужби в області притягнули до дисциплінарної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
працівник СЕС Показати IP 14 Травня 2014 18:53
держсанепідслужба повністю корумпована, та й вижити на одну зарплату не може.
Іван до працівник СЕС Показати IP 15 Травня 2014 09:35
яка там корумпована!!!! Так скоротили ж все!!!! Торгаши добились щоб їх ніхто не чіпав... От і маєм результат! І ще зверніть увагу, чим і якторгують зарас на гуртівнях. Яке все старе,гниле і прострочене.... І ніхто немає права їх зараз зачіпати.Бідолах!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus