USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Екс-нардеп з Волині, якого розшукував Інтерпол, знайшовся

18 Червня 2015 12:56
Колишній нардеп з Волині, екс-керівник держконцерну "Укрспецекспорт" Сергій Бондарчук, який перебуває у міжнародному розшуку, знайшовся у Великобританії. Він готує позовні заяви до судів щодо захисту своєї невинності і чесного імені. Про це заявив екс-чиновник на своїй сторінці у мережі, зазначивши, що перебуває у Британії протягом кількох місяців. Про це інформує ТСН.

"Я залишився у Британії після того, як закінчилося моє службове відрядження як офіцера СБУ. Я змушений був зробити свій вибір між камерою радянського зразка ЧК-НКВД, яку для мене приготували, і свободою дій, я вибираю свободу, з якою мені буде легше довести свою правоту", - наголосив він.

Водночас, з його слів, адвокати протягом 3-х місяців не могли отримати законний доступ до справи і лише після його звернення до суду адвокатів формально допустили до вивчення матеріалів. Проте і після цього, наголосив екс-чиновник, слідчі Генпрокуратури "перешкоджали моєму законному праву на будівництво захисту".

"Прочитав новину про те, що мене оголосили в розшук по лінії Інтерполу. Я на це очікував, тому що це дозволяє зафіксувати черговий злочин з боку Генпрокуратури стосовно громадянина України шляхом сфабрикованості і фальсифікації справи. Ще раз хочу підкреслити, що не маю жодного стосунку до сфабрикованих і сфальсифікованих звинувачень з боку ГПУ щодо мене за змовою з Адміністрацією президента України", - додав він.

Окремо Бондарчук запевнив, що вже найближчим часом подасть зустрічні позови проти українських органів влади. "Панове-прокурори часів Януковича-Порошенка, особисто пан Матіос (головний військовий прокурор України – прим.ред.), не витрачайте гроші українських платників податків на мої пошуки, відправляйте свої сфальсифіковані документи прямо в Великобританію, ми чекаємо на них. Найближчим часом почну подачу своїх позовних заяв до державних інституцій України, як на території України, так і в Європі ", - зазначив Бондарчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Степан Бандера Показати IP 18 Червня 2015 13:28
Як такий чистий, то хай покаже звідки в звичайного громадянина взялися мільярди? Обікрав і тепер жирує за наші гроші в Європі.
Сташи́нский до Степан Бандера Показати IP 18 Червня 2015 13:37
Степан ти чого ох......л, він нормалний.....
Андрій Ратне Показати IP 18 Червня 2015 16:54
Жити в Великобританії на зароблене на держпосаді дуже важко. Мабуть економить на їжі та й не тільки. Насправді ж як і більшість наших високопосадовців накрав у нас і зараз з однієї з найбагатших країн світу говорить про свою невинність. Його я не знаю, але за замовчуванням він уже злочинець - тут сценарій однаковий. Перегнув палку, буграм не сподобалося та й влаштували травлю. Все просто. Мабуть вже наше суспільство дожилося до того, що потрібно вводити смертну кару саме для політиків та високопосадовців - може хоч трішки будуть боятися. Ось така думка...
Микола Показати IP 18 Червня 2015 17:35
Це реалії політики- сьогодні ти в команді, а завтра злодій. Час розставить всіх по своїх місцях, адже й легітимні президенти у нас не вічні
Офицер СССР Показати IP 18 Червня 2015 18:51
"Я залишився у Британії після того, як закінчилося моє службове відрядження як офіцера СБУ." - только за это уже можно судить как предателя Украины !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus