USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Гнідавське болото» матиме власні межі

19 Листопада 2014 16:16
У Луцькраді розмовляли про затвердження меж загальнозоологічного заказника «Гнідавські болота», що знаходиться у селі Рованці Луцького району.

Про це під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру сьогодні, 19 листопада, повідомив начальник управління землеустрою Сергій Шабала.

Так, члени профільної комісії рекомендували на розгляд сесії проект рішення про чітке встановлення «кордонів» природно-заповідного фонду «Гнідавські болота».

Нагадаємо, з 1995 року територія цієї заплави площею 116,6 гектарів має статус загальнозоологічного заказника місцевого значення, оскільки там є велика кількість рідкісної флори та фауни.

Нагадаємо, останнім часом заповідник «Гнідавські болота» все частіше страждає від пожеж.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus