USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Голова ОДА безпідставно звинуватив комунальну установу Волиньради у бездіяльності

10 Січня 2017 18:35
Нарікання голови облдержадміністрації на безвідповідальність у роботі комунальної установи "Управління будинком Волинської обласної ради" при забезпеченні адмінбудинку обласної ради теплом - безпідставні.

Про це заявив виконувач обов’язків начальника комунальної установи Віктор Талашко в доповідній записці для голови обласної ради Ігоря Палиці, йдеться на сайті Волиньради.

Нагадаємо, як повідомляє Волинська регіональна дирекція НТКУ, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик нарікає на комунальників, які не забезпечили належний температурний режим у приміщенні обласної адміністрації. Про це йшлося сьогодні під час оперативної наради.

За словами Володимира Гунчика, температура повітря в будівлі адміністрації не перевищує 10 градусів. Подекуди, батареї зовсім не гріють, як наприклад, у кабінеті голови облдержадміністрації. Тому він підготував лист до голови обласної ради з проханням дати оцінку роботі КП "Управління будинком обласної ради".

Щодо цих нарікань вже є письмова відповідь комунальників на ім’я голови обласної ради Ігоря Палиці.

"Працівники комунальної установи разом із інженерними службами ДКП "Луцьктепло" почали займатися вирішенням цього питання ще у минулому році. Але в звꞌязку з тим, що в деяких будинках, які межують поряд з приміщенням обласної ради, були встановлені індивідуальні теплові пункти, гідравліка системи опалення з котельні, що знаходиться на вулиці Задворецькій, 21 до адмінбудинку змінилася. В результаті зник перепад тиску між подачею та зворотньою лінією, який тепер становить 0,46 МПа (при потребі 0,56 МПа на подачі). Своєю чергою, це призвело до розбалансування системи опалення в адмінбудинку та її зупинки. Як наслідок, виник різкий перепад температур між подачею (+62,9 С) та зворотною лінією (+ 25,5 С).

На даний час вживаються всі можливі заходи щодо технічного вирішення цього питання. До його вирішення крім працівників комунальної установи "Управління будинком Волинської обласної ради" підключені технічні служби ДКП "Луцьктепло", - йдеться в доповідній записці виконувача обов’язків начальника КУ "Управління будинком волинської обласної ради" Віктора Талашка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Читач Показати IP 10 Січня 2017 19:38
Ти дивись, прозрів. А ж то тільки від холоду. Та ніякого ремонту - мінус 10 і так до весни. То може побачить що робиться в області. Відключити від опалення всю цю раду і ту ОДА допоки не виконають передбачених законом своїх обов'язків.
Реаліст Показати IP 10 Січня 2017 20:45
Кому ви потрібні з вашими *проблемами*....
Їван Показати IP 10 Січня 2017 20:54
Мона вимурувати по грубці к кожному кабінєті. Чого - чого, а кізяків багато - то буде чим палити. А коли сірйозно, то чує моє серце, шо то адмінтеррехформа на підході. Бо якшо в Рівному в ОДА тепло, то про шось говорить. Змерзлий луцький держслужбовець, як метелик на гасову лямпу, приповзе туди, де тепло. І пропав тоді Великий Лучеськ - на - Стиру як губернське місто .
234 Показати IP 10 Січня 2017 21:05
може з кабінету вийде до людей
156 до 234 Показати IP 11 Січня 2017 08:10
Для чого вийти, до кого? :)))
Луцьк Показати IP 10 Січня 2017 21:40
Перепади в голові Талашка.
Він Показати IP 10 Січня 2017 22:24
Перевірте температурний режим в обласній лікарні — там 16 градусів у палатах,на коридорах протяги—скальпи зносить, отам біда.
ВоНа до Він Показати IP 11 Січня 2017 08:09
А у кабінетах ОДА 7-8 градусів!!! То кому що "зносить"? Мовчали б вже!!! А Талашка давно треба гнати з тої посади
Він до ВоНа Показати IP 11 Січня 2017 08:25
Ви можете просто не вийти на роботуякщо не забезпечені належні умови, зрештою вас можуть на певний час відпкстити додому,а що робити хворому після оареції в хірургії,накривають трьома одіялами. А Талашка ще Француз хотів вигнать,не встиг.
5 до ВоНа Показати IP 11 Січня 2017 09:36
В тролейбусах теж холодно то чому не приймаєте міри
2 Показати IP 11 Січня 2017 09:12
Посада начальника вакантна можете покерувати і ви.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus