USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Гунчик переплутав російський мультфільм з рекреаційним пунктом

27 Січня 2017 16:02
Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик повідомив, що в Ратнівському районі хочуть знімати мультфільм «Маша и Медведь». Таку ідею назвав абсурдною, мовляв, мультфільм російський й ліпше було б дороги ремонтувати. Як виявилось, голова ОДА переплутав мультфільм з рекреаційним пунктом.

Про це йшлося під час колегії облдержадміністрації 27-го січня.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик дорікнув місцевим органам самоврядування, що вони, мовляв, замість того, аби розвивати інфраструктуру, хочуть знімати російські мультики.

«Один сільський голова в Ратнівському районі звернувся за підтримкою. Каже, хочуть зробити місце для зйомку мультфільму «Маша и Медведь». Я все розумію, але по-перше, це російський мультик, а по-друге, невже сільському голові немає чим зайнятися. Ми відповідаємо на листи, питаємо в районі, чи є там та площадка для зйомок, хто там Маша і «Мєдвєдь». А це все марнування часу та ресурсів. Більше того, райдержадміністрація дала відповідь, що готова підтримати», - інформував Гунчик.

Окрім того, очільник ОДА порекомендував креативному сільському голові краще написати грантовий проект на ремонт доріг.

Тим часом, Інформаційне агентство Волинські Новини звернулося за коментарем до голови Ратнівської районної державної адміністрації Андрія Харламповича. З його слів, вийшла певна плутанина, мовляв, насправді не мультик хочуть знімати, а зробити казкову рекреаційну зону.

«Із цими «Маша и Медведь» вийшла плутанина. Насправді ж, голова Здомишельської сільської ради хоче створити рекреаційний пункт відпочинку у форматі дитячої казки. Більше того, вони готові до співфінансування. Звісно, назва не дуже, бо з російського мультику, але це не головне, її можна змінити. Тому ми й підтримали ідею створення рекреаційного пункту», - пояснив Харлампович.

Посадовець зауважує, що це питання виноситимуть на розгляд райради, аби виділити фінансову підтримку та реалізувати проект.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Параска Показати IP 27 Січня 2017 16:08
Старіє батінька, пам'ять не та, що була раніше,мозок втрачає ефективність у роботі, скоро буде все на світі плутати
Петро Показати IP 27 Січня 2017 16:50
Дурниці з вуст великих чиновників - це не дурниці, а повчання!!! Учіться холопи!
Анонім Показати IP 27 Січня 2017 18:18
радує, що полішуки хоч про рашистську культуру щось чули, бо своєї вони ні в зуб ногою
я до Анонім Показати IP 27 Січня 2017 19:38
назва *Маша и Медведь* захищена авторським правом і якщо її не змінити, то судів не оминути
Анонім до я Показати IP 27 Січня 2017 19:53
вау !!!! а ще що захищене авторським правом ? валєнкі ? щі ? балалайка ?
Сераховичі до Анонім Показати IP 28 Січня 2017 12:17
Єдине радує-що звернулись не до путіна. той може" допомогти"! Лякає суцільна тупість сільських очільників -таке враження ,що інші мотиви ім не відомі.
Кастрюлька Показати IP 27 Січня 2017 19:40
Коли тормоз, то... Бувае...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus