USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На прийом громадян в ОДА запрошуватимуть керівників РДА та райрад

27 Січня 2017 13:16
На прийомі громадян із районів в ОДА тепер хочуть бачити керівників РДА та райрад, - так запропонував губернатор, аби в облдержадміністрацію надходило менше звернень, а більше вирішувалося проблем на місцях.

Про це йшлося під час колегії облдержадміністрації 27-го січня.

Кількість звернень громадян в облдержадміністрацію щороку збільшується. Як проаналізувала ситуацію начальник відділу роботи зі зверненнями громадян апарату Волинської обласної державної адміністрації Оксана Матвійчук, статистика ззвернеть збільшилася вдвічі.

«Торік надійшло 9763 звернень. Ця цифра щороку стає більшою. Для прикладу, в 2012 році їх було вдвічі менше – 4852 звернень. Найбільше надходить листів із Іваничівського, Шацького та Рожищенського районів. Також багато звернень з Луцька. Це пов'язано із малим авторитетом керівників місцевих органів влади чи не вирішенням питання», - інформувала посадовець.

Зі слів голови облдержадміністрації Володимира Гунчика більшість питань вправі вирішити місцеві органи влади.

«80% усіх звернень – це питання місцевих органів влади, то сусіди туалет неправильно встановили, то дорогу не розмітили тощо. За один прийом у мене по 60-70 людей. Із такою тенденцією важко уявити, що буде за два роки, мабуть, всі їхатимуть сюди», - розповів Гунчик.

Зваживши на ці обставини, він запропонував на кожен прийом громадян запрошувати голів районів та райдержадміністрацій, аби підвищувати їхню відповідальність на місцях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 27 Січня 2017 14:04
голови рда нычого не роблять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus