USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Кабмін звітуватиме за рік роботи

2 Грудня 2015 15:49
Прем'єр-міністрУкраїниповідомив, щозвітКабміну відбудетьсявВерховнійРаді 11 грудня, - інформує ТСН.

"У п'ятницю я прийду до парламенту докладно розповісти про дії всього українського уряду", - сказав Яценюк.

Окрім цього, з його слів, з понеділка міністри щодня будуть звітувати за свою роботу, виконання програми дій, а також обговорювати, що ще необхідно буде зробити в 2016 році. "Уряд готовий повністю інформувати народ і парламент щодо всього, що було зроблено протягом року", - додав прем'єр-міністр.

Нагадаємо, що Кабмін планує вкласти до держбюджету на 2016 рік спеціальний фонд 40 мільярдів гривень, які були заарештовані на рахунках представників колишньої української влади. Із них створять спецфонд для фінансування нацбезпеки та оборони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кріс Показати IP 2 Грудня 2015 16:26
"Із них створять спецфонд для фінансування нацбезпеки та оборони." - треба читати "розкрадуть". "У п'ятницю я прийду до парламенту " Не забудь взяти з собою совість
Анонім Показати IP 2 Грудня 2015 18:24
"У п'ятницю я прийду до парламенту докладно розповісти про дії всього українського уряду", наприклад, чрму з нового року буде відключено від газу 280 тисяч домашніх господарств.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus