USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Хто в Луцькраді хоче більше влади

17 Липня 2014 15:46
Представники політичної фракції Всеукраїнське об'єднання «Свобода» хочуть «поставити» трьох своїх керівників на чолі постійних комісій Луцькради.

Відповідний проект рішення запропонував депутат Юрій Вега під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту сьогодні, 17 липня.

Члени комісії зауважили, що фракція ВО «Свобода» має в міськраді 7 своїх депутатів й хоче трьох із них поставити головами комісій, а це, мовляв, певна диспропорція.

Свободівця Юрій Вега запитали, чому їхня фракція пропонує такі зміни, однак, чіткої відповіді депутат не дав.

«Такі зміни – це бачення нашої фракції», - пояснив Вега й більше нічого не уточнював.
Так, згідно з пропонованим документом, головою постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту хочуть призначити Любов Сербу. На чолі постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою бачать нового депутат Луцькради Віктора Ящука. Так, депутата Андрія Буя хочуть посадити в крісло голови постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.
Серед депутатів розгорілася дискусії щодо персони Любов Серби, яка зараз є членом постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства.

«Ми знаємо Любов Сербу як професіонала у сфері медицини. Чому тоді її хочете перевести в комісію з питань дотримання прав людини?», - запитав у Веги член депутатської групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук. Однак чітких пояснень не отримав.

Зауважимо, що депутат Луцькради Любов Серба є завідувачем приймального відділенням Волинської обласної інфекційної лікарні.

Після тривалих дискусій, проект рішення свободівців колеги не підтримали.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини інформувало, що на посаду голови постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів рекомендують ще депутата Івана Корчука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
спецексперт по вега Показати IP 17 Липня 2014 16:12
Свободу взагалі треба виштовхати на смітник, а Вега пропонує їй широку владу. Свобода доживає свою коротеньку соромницьку історію і після виборів парламенту буде мати нуль цілих, х.. десятих, як і в місцевій владі піля виборів 15-го року. Вега - помішаний галицький націонал-совецький совок в вишиванці.
100% до спецексперт по вега Показати IP 17 Липня 2014 16:30
Підтримую:)
Тому експерту Показати IP 17 Липня 2014 16:44
Ти, мабуть, комуніст, якщо так не любиш силу, яка зробила чи не найбільший вклад у повалення Яника. І загиблих в Свободі більше як у всіх інших партій разом, зрадників нема і т.д.. От коли люди це нарешті зрозуміють, пройде люстрація і ця партія матиме абсолютну владу в державі. От тоді і буде справжня Україна.
Коля до Тому експерту Показати IP 17 Липня 2014 16:46
Ваша влада вже себе показала. Махніцький, Кубів, мясо камчатського краба, Чівас 18 років, дівчата по виклику і їх побиття. Список таких одіозних представників вашої купки недобитків можна продовжувати ще довго...
тому експерту Показати IP 17 Липня 2014 16:47
Отоді буде крові по коліна. Коли ці шизофреніки з своїм пещерним націоналізмом повлазять у владні крісла.
макс Показати IP 17 Липня 2014 16:50
Вже бачили - і Мірошниченка бачили і Бенюка бачили. Бачили вашу європейську толерантність і рівень розумового розвитку в поєднанні з товстими капшуками деяких представників вашої партії. Висновки зробили. Вибори їх показали. Тепер висновки робіть ви.
Лучанин Показати IP 17 Липня 2014 21:34
Свободівці своєю боротьбою "по бандерівські" вже профукали Крим, і разом з Путіним розгорнули війну на Донбасі. Їм треба місцеву владу, бо виборці підтримали Тягнибока на останніх виборах лише на 1 з лишком відсотка.
Лучанка до Лучанин Показати IP 18 Липня 2014 08:51
Свободівців не захищаю, а Крим профукали Юліні дітки (Турчинов і Яценя). Швондри, які понабирали Шарікових для "керування". Тепер обіцяють Крим відібрати у держави, яка має наймогутнішу в світі ядерну зброю. Думають, що їм повірили. Реальні Придурки!
Liberti Показати IP 17 Липня 2014 22:33
Всіх на південний схід! Там нехай доводять свій патріотизм.Скоріш до корита рвуться тварюки.Не вірю їхнім лозунгам.В Кончій Заспі та в елітних будинках ще погуляє червоний півень!Народ після війни виведе їх на майдан і запитає з кожного.Жалю і толерантності не буде.Т***ки памятайте - за кожним вашим кроком спостерігають!Розплата вже скоро.Майдан вже чекає вас.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus