USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Судять екс-директора «Луцьктепла» за водіння в нетверезому стані

26 Січня 2016 13:48
Колишнього директора ДКП «Луцьктепло» Олександра Киричука судять за керування автомобілем у нетверезому стані. Нині протокол про відповідне адмінпорушення розглядає Луцький міськрайонний суд. Про це інформує Під прицілом.

Так 27 грудня 2015 року наряд патрульної поліції запримітив автомобіль марки «Skoda Superb», який припаркувався перед пішохідним переходом навпроти готелю «Україна». Полісмени вирішили з’ясувати у водія причину зупинки, однак, одразу помітили, що він напідпитку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДКП «ЛУЦЬКТЕПЛО»: ЩО ВИЯВИЛИ ПЕРЕВІРКИ ДЕРЖФІНІНСПЕКЦІЇ

«Ми їхали по проспекту Волі в напрямку до готелю «Україна». На червоний сигнал світлофора ми зупинилися перед пішохідним переходом, що біля ЦУМу, та побачили, як біля драмтеатру, менше як за 10 метрів до пішохідного переходу зупинилося авто марки «Skoda Superb». Ми під’їхали до нього, аби вияснити у водія причину зупинки. За кермом автомобіля був Киричук Олександр Олексійович. Ми запитали в нього, чому він так різко зупинився. Ну, можливо йому погано стало чи несправність автомобіля. Але при спілкуванні з ним ми почули різкий запах та нечітке мовлення у водія», - пояснював у суді патрульний поліцейський.

Відтак, правоохоронці запропонували Олександру Киричуку пройти тест на вміст алкоголю в крові на апараті "Драгер". Однак він відмовився. Тож патрульні викликали заступника командира роти і всі подальші дії проводили за його участю.

Зауважимо, що Олександр Киричук пояснив причину паркування перед пішохідним переходом тим, що йому потрібно було поправити свою сумку.

Отож після відмови проходити алкотест на місці, патрульні запропонували Олександру Киричуку пройти освідування у Волинському обласному наркодиспансері. Щоправда й там, пан Киричук відмовився від процедури.

Разом з тим, уже після того, як лікар склав висновок про відмову від проходження медичного освідування на вміст алкоголю, Олександр Киричук, зі слів поліцейських, вийшов на вулицю, зателефонував до когось, а потім почав заявляти, що хоче здати аналізи крові та сечі.

Зрештою, коли порушника доставили до Луцького відділу поліції для складання протоколу, Олександр Киричук почав переконувати всіх, що він не відмовлявся проходити медичне освідування.

Крім того, зауважимо, що в автомобілі Олександра Киричука виявили мисливську рушницю. Як засвідчили в суді патрульні поліцейські, пан Киричук пояснював, що їхав з мисливського угіддя, де був на полюванні.

Наразі головуюча по справі суддя Алла Борнос відклала розгляд цієї справи, оскільки не всі свідки прийшли до суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
суддя Дред Показати IP 26 Січня 2016 14:39
по ньому за Луцьктепло тюрма давно плаче...
так точно))) до суддя Дред Показати IP 26 Січня 2016 14:47
але чому це така відкрита та така публічна патрульна поліція раніше не повідомила про складання постанови за ст 130 проти нього)))чи великі боси все таки мають великий вплив на діяльність "незалежних поліцейських"!!???
лучанка до так точно))) Показати IP 26 Січня 2016 15:33
Якщо почнуть про всіх повідомляти - не вистачить паперу.
Серйозно Показати IP 26 Січня 2016 16:49
Це жах, за кермом напідпитку. Позорисько. Коли вже тим мажорам понти обрубають...
Лучанин Показати IP 12 Лютого 2016 14:09
нехай тепер у вязниці хизується своїм автомобілем, а не перед готелем з дівками!
Ви всі л..хи Показати IP 29 Лютого 2016 18:36
Того Киричука суд виправдав дивіться реєстр

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus