USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ковельська депутатка ВО «Батьківщина» судиться із журналістами

21 Лютого 2014 17:25
Депутат Ковельської міської ради, член депутатської фракції та партії ВО «Батьківщина», член комісії міськради з питань регулювання земельних відносин, містобудування Валентина Дубій подала в суд на газету «Ковель сьогодні» (в особі засновника ТзОВ «Інфо-Простір») – опозиційне до сумнівних дій місцевої «біло-сердечної» влади видання. Вона просить спростувати недостовірну, за її словами, інформацію у статті «Депутатка-бютівка у дитини-інваліда землю відібрала» з підзаголовком «Брутальність та нехтування ковельськими можновладцями законодавством уже виходить за всі межі», що була опублікована ще торік – 7 листопада 2013 р.

Позивачка просить суд визнати недостовірною і такою, що порушує її особисті немайнові права, порочить гідність, честь та ділову репутацію, наступну інформацію: «Депутатка-бютівка у дитини-інваліда землю відібрала», «У жовтні 2010 року Валентина Дубій, яка на той час, згідно публічних даних Державної реєстраційної служби України, була керівником первинного партійного осередку № 28 Ковельської міської партійної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», що знаходиться у Ковелі на вулиці Братуня, 13 (очевидно, цей партосередок «закріплений» за 28-ю виборчою дільницею, а за вказаною адресою проживає сама його лідерка), стала депутатом Ковельської міської ради», «Виявляється, 23 травня сановита пані Дубій отримала в оренду 183 квадратних метри землі», «Депутатка Дубій уже оформила документи, залишилося тільки зібрати підписи членів земельної комісії», «…обласна рада ініціювала перевірку законності рішення щодо переданої Дубій землі», «Суд визнав рішення ковельської влади незаконним і скасував його», «У вересні… Ковельська міська рада вкотре видала депутатці Дубій рішення на оренду 183 квадратних метрів на їхній ділянці».

Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо, що ковельська депутатка вимагає від журналістів «кругленьку» суму моральної шкоди – 50 тисяч гривень.

Попереднє судове слухання призначено у Ковельському міськрайонному суді 25 лютого на 15 годину. Головуючим по справі є суддя Петро Бойчук.

Ковельчани Станіслав та Наталія Карпяки демонструють земельну ділянку, через яку судиться з журналістами депутат з ВО "Батьківщина".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 21 Лютого 2014 17:33
У БЮті всі такі. Тимошенко навчила красти.
Василь Показати IP 21 Лютого 2014 17:52
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus