USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кожен лучанин сам обиратиме собі власного лікаря

19 Червня 2014 15:26
У Луцьку проблем з кадровим забезпеченням медичних установ немає, однак є певні нововведення стосовно роботи сімейних лікарів.

Про це під час під час засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства сьогодні, 19 червня, повідомив начальник управління охорони здоров’я Луцької міської ради Федір Кошель.

З його слів, уже розпочався процес прикріплення пацієнта до певного лікаря, і цей процес - перманентний. Так, пацієнту дозволятимуть добровільно обирати лікаря, який найбільше припав до вподоби. Також медика, робота якого не влаштувала, можна буде переобирати один раз на рік.

На думку Федіра Кошеля, саме це створить атмосферу здорової конкуренції серед ескулапів, які, у свою чергу, боротимуться за кожного пацієнта:

«Хтось комусь застарий, а хтось - недостатньо компетентний. Тому один раз на рік пацієнт матиме змогу переобрати власного лікаря», - зауважив він.

В свою чергу, лікарям потрібно набрати 1500 пацієнтів, аби працювати на повну ставку. В іншому випадку «непопулярних» медиків переводитимуть на 0, 75 %.

Разом з тим спеціалісти уже працюють над створенням єдиного реєстру пацієнтів, аби облаштувати єдину та загальнодоступну сітку для усіх поліклінік обласного центру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
довго Показати IP 19 Червня 2014 15:27
та прокладка ще там буде?вєчний чоткій гаспадарник
Анонім Показати IP 19 Червня 2014 15:59
А що цього полішука ще не погнали.Скільки буде вже красти,ото люстрація цирк та й годі
СаньОК до Анонім Показати IP 20 Червня 2014 13:05
А давай взагалі всіх погонимо і тебе заодно. Язиком ляпати всі беруться, а як до діла - нема кому працювати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus