USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кремль готує «правову формулу» обміну Савченко на ГРУшників

20 Квітня 2016 15:18
Російська сторона шукає "правову формулу" можливого обміну незаконно засудженої української льотчиці Надії Савченко на громадян Росії, що утримуються в Україні.

Про це заявила спікер Ради Федерації Валентина Матвієнко, повідомляє ТАСС.

"Зараз триває обговорення правової формули такого можливого обміну, я його не виключаю, вважаю, що треба будь-яку можливість використовувати для того, щоб врятувати життя наших громадян", - заявила вона.

Для того, щоб це сталося, потрібна політична воля з обох сторін, із нашого боку така політична воля є", - пояснила спікер.

Нагадаємо, 22 березня 2016 року російський суд засудивукраїнську льотчицю, народного депутата Надію Савченкодо 22 років позбавлення волі.

Раніше голова Ради із прав людини при президенті Росії Михайло Федотовзаявляв, щообмін української льотчиці на російських військових Єрофеєва та Александрова стане можливим після оголошення вироку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus