USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лісівники Волині відправилися на схід

20 Травня 2015 14:14
Лісівники Волині поїхали на схід. Це вже третій десант мирних захисників зеленолісся і рідної держави. Вони їдуть на схід для будівництва фортифікаційних споруд у «Секторі М». Про це інформує Волинська газета.

– Лісівники Волині вже збудували понад сто об’єктів різної складності, – каже головний спеціаліст відділу лісових ресурсів ВОУЛМГ Сергій Сичук, який від початку перебував на сході, на короткий час повернувся до Луцька і знову рушає на «передову». – Все необхідне для спорудження оборонних об’єктів завезли раніше, тож тепер взяли тільки додатковий найнеобхідніший інструмент і провізію. Закінчимо свою ділянку роботи у найкоротші терміни.


Провести лісівників прийшли лісоуправлінці, керівники лісгоспів. Багато з чоловіків, що їдуть на схід, служили в армії, знають, наскільки важливі добре укріплені обороні інженерні споруди. Майстер лісу ДП «Рожищеагроліс» Володимир Мірчук та лісничий Куснищанського лісництва ДП «Прибузьке ЛГ» Віталій Ляшук - їдуть на ротацію своїм колегам, взяли тільки найнеобхідніше, зізнаються, що будуть сумувати за домівкою і лісом, але Україна потребує їх праці і вони без вагань їдуть на самісінький передній край, де будується захисний вал держави від вторгнення нової орди. Чоловіки щільно вкладають ящики, валізи, портфелі, інструмент у багажник буса, викурюють по сигареті… І ось звучить команда: «По місцях!..».

– З Богом! – каже перший заступник начальника лісоуправління Сергій Шеремета. – Бережіть один одного і повертайтеся з миром.

Водій сідає за кермо, тисне на газ, бус рушає, лісоуправлінці проваджають його помахами рук. На місці прибуття їх зустрічатиме начальник лісоуправління Василь Мазурик, який, побувши день у Луцьку, напередодні уночі знову вирушив на схід, де хлопці боронять Україну.



Нагадаємо, 28 квітня, волинські лісівники вирушили в Маріуполь для спорудження фортифікаційних укріплень рамках проекту «Стіна». Окрім того, на початку травня на оборону Маріуполя відправили 34 вагони з волинською деревиною. Дерево використають для спорудження фортифікацій.

А нещодавно стало відомо, що у сектор «М» направлять ще 25 волинян, які будуватимуть фортифікаційні споруди.

Окрім того, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляли, що волиняни - серед лідерів із будівництва оборонних споруд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
анонімус Показати IP 20 Травня 2015 14:28
послали тих хто не давав красти ліс
анти до анонімус Показати IP 20 Травня 2015 14:33
Гунчику )))
петро рожище до анонімус Показати IP 20 Травня 2015 20:02
так!!!!!!!особенно мірчук..перший злодій.........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus