USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьк і Прилуцьке підписали договори про співробітництво

1 Листопада 2016 12:34
Луцька міська та Прилуцька сільська ради під час своїх сесій нещодавно прийняли рішення про співробітництво між громадами. 28 жовтня 2016 року відбулося підписання договорів про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільних проектів.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради

Підписи під документами поставили Луцький міський голова Микола Романюк та Прилуцький сільський голова Валентин Арчибасов.

Загалом їх сім і стосуються вони співробітництва у сферах транспорту, житлово-комунального господарства, освіти, охорони здоров'я, адміністративних послуг, культури, земельних відносин.

Зокрема, за період 2016-2020 роки заплановано реалізувати:

У сфері транспорту:

- продовжити маршрут № 19 «с. Гірка Полонка – вул. Карбишева» до села Прилуцьке;

- після ремонту дороги по вулиці Соборності (колишня Радянська) продовжити маршрут до села Сапогове.

У сфері житлово-комунального господарства:

- ремонт дороги по вулиці Богуна (на умовах співфінансування сільського, міського та обласного бюджетів);

- ремонт дороги на вулиці Соборності у селі Прилуцьке, вулиці Центральній у селі Сапогове (на умовах залучення коштів сільського, міського та обласного бюджетів, фонду державного регіонального розвитку);

- вивезення твердих побутових відходів;

- запланувати початок будівництва каналізації по селу Прилуцьке.

У сфері освіти:

- при прийнятті до дошкільних навчальних закладів надати можливість дітям дошкільного віку, що проживають на території Прилуцької сільської ради, ставати на електронну чергу нарівні з дітьми дошкільного віку, що проживають в місті Луцьку.

- розпочати будівництво дошкільного навчального закладу в селі Дачне.

У сфері медицини:

- виділити кошти у сумі 45 тис. грн. на придбання медичного обладнання та ліків на ФАП с. Прилуцьке;

- взяти на обслуговування жителів Прилуцької сільської ради амбулаторією по вул. Наливайка, Луцьким центром первинної медико-санітарної допомоги № 2, дитячою поліклінікою на вулиці Спортивній, комунальним закладом “Луцький клінічний пологовий будинок”, в тому числі жіночою консультацією.

Адміністративні послуги:

- провести ремонт кімнати в Будинку культури с. Прилуцьке та відкрити філію ЦНАПу.

Культура:

- включити Будинок культури села Прилуцьке до системи закладів культури міста Луцьк.

- вивчити питання спільного використання земель комунальної власності Прилуцької сільської ради та/або передання вказаних земель у комунальну власність територіальної громади міста Луцька для будівництва нових житлових мікрорайонів та об'єктів комерційного призначення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 1 Листопада 2016 14:53
От тут пипець такому органу місцевого самоврядування як Прилуцької.
123 Показати IP 1 Листопада 2016 17:03
Далі крутять і мутять...... А дорогу до села Сапогове добрі чиновники знаєте для чого зробили? Та для того щоб потім задля співпраці побудувати новий мікрорайон біля "Панського лісу"......ну а ви ло*і радійте новій дорозі і вигідній співпраці з містом. А школи та дитячого садка так і не бачити ні Прилуцьку ні Дачному. Шановні депутати, колись і вас і ваших дітей теж продадуть, бо такі ви українці......... Сором вам.
ЛИПЛЯНИ Показати IP 2 Листопада 2016 13:25
А В НАС ДОРОГУ ЗРОБИЛИ В СЕЛІ І БЕЗ ГРИГОРЕНКОВИХ ОБІЦЯНОК . А ВИ.ПРИЛУЦЬКІ, ПРОДАЛИСЯ, І ВІДДАЛИ 65 ГЕКТАРІВ ЗЕМЛІ І ПАНСЬКИЙ ЛІС ЗА БЕЗЦІНЬ І ОБІЦЯНКИ НАВІТЬ БЕЗ ПРИЄДНАННЯ ДО МІСТА. БУДЕ ВАМ ТЕ САМЕ ,ЯК І ГУЩАНЦЯМ- БЕЗ ДОРОГИ І МІСЬКОГО СПОЛУЧЕННЯ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus