USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Луцьк обмінюється вітальними білбордами з Бердянськом та Волновахою

21 Грудня 2016 16:09
Два вітальних білборди із Волновахи та один із Бердянська будуть розміщені в обласному центрі. Стільки ж вітальних «листівок» передасть у відповідь і Луцьк.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 21-го грудня.

Макети вітань вже надіслали міста-партнери.

«Від мешканців Волновахи нам надійшов макет вітання. Ми їм дамо два білборди. Також і ми надсилаємо їм свій макет із різдвяно-новорічними вітаннями. Вони їх розмістять, як і ми – на двох рекламних щитах. Ще буде вітання від Бердянська, і їм від нас», - інформував начальник управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міської ради Олександр Козлюк.

Зауважимо, що на час розміщення реклами підприємці будуть звільнені від орендної плати за тимчасове користування місцем розміщення засобу зовнішньої реклами.

Вітання будуть розміщені в місті терміном до 19 січня.

Також на білбордах можна буде побачити вітання від Луцького міського голови та депутатів міськради. Для них виділили 5 білбордів та 10 сітілайтів.

Нагадаємо, що Волноваха є містом-побратимом Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus