USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Луцька міськрада має придбати програму, потрібну Міністерству освіти

23 Червня 2016 14:52
Луцька міська рада, згідно з розпорядженнями Міносвіти, має розкошелитися на 130 тисяч гривень на ліцензійну програму для збору інформації, потрібної Міністерству освіти.

Про це стало відомо під час засідання бюджетної комісії міської ради сьогодні, 23 червня.

Так, у проекті змін до бюджету міста, пропонувалося 130 тисяч гривень виділити на використання компонентів програмного комплексу «Курс» та подальшого використання програмного забезпечення Єдиної державної електронної бази з питань освіти.

Начальник міського управління освіти Олег Гребенюк повідомив, що Міністерство освіти вже півтора року пише листи і з’ясовує, чому Луцьк не придбав цей програмний продукт. І щоразу тут мусять надсилати відписки.

Депутати поцікавилися, що ж це за продукт? Олег Гребенюк детальніше пояснити пообіцяв напередодні сесії. Єдина інформація – цей продукт забезпечує єдиний реєстр всіх педагогів. Але що дає самим педагогам ця програма – так і не зрозуміло.

Урешті, депутати запропонували питання виділення 130 тисяч на цю програму відкласти до пояснень. Бо поки що єдина установа, яка потребує цього продукту – Міністерство освіти, яке нав’язує покупку цього програмного продукту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
стефко Показати IP 23 Червня 2016 15:07
Якщо треба міністерству, нехай міністерство фінансує! З...ли нероби!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus