USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Луцькі депутати наперед вибачилися перед бюджетниками за своє рішення

15 Квітня 2014 16:09
Депутат Луцької міської ради Олександр Пиза звернувся до бюджетників міста із вибаченням за вирахування із заробітної платні на користь міського бюджету. Також він закликав лучан віднестись свідомо до ситуації, що склалася в країні та не купувати те, без чого можна обійтись.

Про це стало відомо під час засідання позачергової сесії Луцької міської ради сьогодні, 15 квітня.

«Прошу пробачення у бюджетників та вчителів, які відчують першими на собі кризу у економіці держави. Це відголоски того, що відбувалося на Майдані, у Криму та на Сході країни. Наша держава – єдиний організм, тож ми не відступимось і захищатимемо її до кінця. Я звертаюся до всіх свідомих громадян, щоби ми розуміли. Ми живемо тим життям, яким жили декілька місяців назад, зокрема ходимо в розважальні заклади. Віднесіться свідомо до того, що відбувається. Насправді нам оголосив війну наш психічно неврівноважений сусід. Керівництво намагається зліпити зі шматочків рештки війська, і таким чином дати відсіч агресору. Віднесіться відповідальніше до власного бюджету та не купуйте те, без чого можна обійтись», - резюмував обранець громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Крук Показати IP 15 Квітня 2014 16:30
Не купуйте книжок, газет, м'яса ....:-( сам так живи
???!!! Показати IP 15 Квітня 2014 16:46
А чому б вам першими не відчути кризу? Попіаритися - перші, до влади - перші, а як відрахування - так з бюджетників.......
ЛУЧАНКА Показати IP 15 Квітня 2014 16:47
ЦЕ ДУЖЕ КОРИСНА ПОРАДА МОЖЕ ВАМ ПАН ПИЗА СКОРОТИТИ СВІЙ БЮДЖЕТ СВІЙ БАРЧИК ЗАКРИТИ НЕ БАЖАЄТЕ, ЧИ ВЕСЬ ДОХІД З НЬОГО ПЕРЕРАХУВАТИ НА АРМІЮ НАПРИКЛАД
Валерій до ЛУЧАНКА Показати IP 15 Квітня 2014 18:44
Ці брехуни вже достали!
Дід Панас Показати IP 15 Квітня 2014 16:49
вчителі, ви майдан підтримували?
Анонім Показати IP 15 Квітня 2014 17:25
Нафіг така країна?
Анонім до Анонім Показати IP 15 Квітня 2014 17:26
відголоски того, що відбувалося на Майдані - от за що стояли і мерзли!
вадим до Анонім Показати IP 15 Квітня 2014 18:46
Я також дурень мерз і їздив. О надули!!!! Ну нічого ....!
вадим Показати IP 15 Квітня 2014 18:43
Що ти мені тут лапшу чіпляєш!!!! Сьгодні в маркеті бачив голвного нашого свободовця - так він підкотив на мітсубісі з салона і закуп зробив так на непогану суму. І товари були не першої необхідності......! Це ви уроди спочатку заберіться від влади по доброму. Забрехались вже до ручки!!!!! Починає вже тошнити від вашої тієї тупої балаканини!
Я Показати IP 15 Квітня 2014 19:28
У всьому, що діється в країні винні не політики, а самі люди, що бігають по майданах за гроші, а хто через відсутність мізків. Вчителі водили дітей на мітинги з занять, тепер платіть.
ой Показати IP 15 Квітня 2014 23:27
Москалята наловчились по укр писати. Так мило)
Анонім Показати IP 15 Квітня 2014 23:27
саме вибачень пизи мені й бракувало. тепер можна і по покупки, і за комунальні послуги заплачу. як не соромно?! дійсно, потрібно депутатикам зменшити свої витрати, а не видирати копійки, які отримують лікарі й вчителі.
І Я Показати IP 15 Квітня 2014 23:30
В усьому винна банда Януковича. Майдан дав нам можливість побачити скільки вони вкрали. Наші гроші (наші сплачені податки) крали собі а взятими кредитами виплачувал з/плату бюджетнкам, пенсії та соцвиплати. А теперішня влада хоче за рахунок бідного народу поповнити бюджет. Нехай починають з себе і переполовинять свою з/плату з 15000грн. на 3000грн. (а то і менше) і хай покажуть які вони патріоти України.
Бюджетник Показати IP 16 Квітня 2014 00:34
найлегше прикритись вчителями, лікарями, боджетниками.............а може варто скоротити штат міської ради, заступників мера, 4 секретарів? У всіх розвинених і мудрих країнах в першу чергу скорочують чиновників, а не "мозок і совість націі"!, я розумію що склалась складна ситуація, але ж і "бюджетникам" потрібно жити, оплачувати комун.послуги, кредити, навчання дітей, ми ж не купуємо 4 машину під колір.....надцятих туфель.
Я Показати IP 16 Квітня 2014 07:28
Ну побачили скільки Янукович вкрав, легше стало. Тепер живіть та радуйтесь. Чого тут волаєте зарплату вам давай.
Лана Показати IP 26 Квітня 2014 22:07
Саме більше 30 % мають зняти з працівників культури, зокрема, з нас, бібліотекарів. Чому так багато? А мер міста пан Романюк нехай скоротить свою свиту. При всіх мерах до нього такого великого штату, як при ньому ще не було. Зайняв на вулиці Лесі Українки колишній Будинок побуту, зроблено шикарний ремонт, поставлені комп'ютери, набрані великі штати з кругленькими окладами, а жити краще ми не стали. Хіба це справедливо? . На культуру завжди виділялось найменше фінансів, тому і така культура в Україні. Якщо бути справедливим, то потрібно всім зняти по 30% , тобто, меру, його чиновникам, міліції, суддям, прокурорам.Цікаво, що вони будуть вам казати? Ви ж за справедливість.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus