USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі депутати звернуться до ВРУ, щоб якнайшвидше призначили вибори мера

23 Березня 2017 15:28
Депутати Луцької міськради планують звернутися до Верховної Ради України з проханням про якнайшвидше призначення позачергових виборів міського голови.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 23 березня.

Ініціатором проекту рішення виступив депутат Андрій Покровський. З його слів, всі депутати були очевидцями і учасниками подій в міськраді, і всі знають про процеси, які відбуваються. Тож, щоб уникнути проблем, хаосу і безвладдя, варто призначити вибори, щоб міська рада повернулася до продуктивної роботи.

Усі члени комісії цю ініціативу підтримали. Проте, депутати Борис Смаль та Олександр Кравченко запропонували відредагувати текст, адже там «виражені емоції», а треба, щоб текст був не заполітизований і по суті.

Депутат Григорій Пустовіт попросив текст звернення відкоригувати, і зробити його таким, щоб усі 42 депутати його підтримали.

«Я пропоную не акцентувати на ситуації в політичному середовищі. Адже ВРУ не цікаво судиться секретар чи ні, а цікаво, що депутати просять оголосити вибори. Без хаосу і емоцій», - пояснив він.

Урешті, депутати відредагували текст звернення, уніфікували його і викинули емоційні і заполітизовані моменти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ігор Показати IP 23 Березня 2017 15:42
Підтримую Покровського, дореча ініціатива!
Я робот до Ігор Показати IP 23 Березня 2017 16:17
да, да, підтримую... а то він свого привіта не може добудувати...
Валік Показати IP 23 Березня 2017 23:41
Хай Покровський заплатить місту 2 лями, які вкрав, пайової участі. Після цього все стане на свої місця

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus