USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі вулиці затопило. Міськрада рятує будинки котлованом

23 Лютого 2017 21:57
Район вулиць Городецька і Донцова страждають від підвищення ґрунтових вод. Через танення снігу будинки почало підтоплювати, йдеться на сайті ДСНС.

Щоб запобігти підтопленню житлових будинків рятувальники проводять відкачування води, оскільки вода постійно прибуває з полів та відбувається переповнення резервуарів. Прочистили також системи водовідведення на вулиці Городецькій.

А за день до того, міська рада вирішила викопати за допомогою екскаватора «Луцькспецкомунтранс» три резервуари для прийому талих вод, що дало змогу зменшити підтоплення масиву.

Під час ефіру телепрограми «Відкрите місто» на телеканалі «Нова Волинь», 23 лютого, секретар міськради Юлія Вусенко заявила, що таке рішення прийняли, бо воно – найдешевше.

«Ця проблема - вартісна, бо там треба виконувати дорогі роботи. Тому вирішили питання найелементарнішим методом – вирили котлован для води, яка надходить з полів, щоб не підтопити місто», - переконувала вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Мешканка Малоомеляні Показати IP 23 Лютого 2017 22:07
Кожен рік одне і теж !!! Толку з тих труб ,що закопали по Лисенка якщо люди не в змозі підключитися до нашої вулиці це ще потрібно метрів 400 за власні кошти ,а це не один десяток тисяч гривень з будинку.Ніхто не просити до кожного будинку хоча б по основних вулицях!!!
Агроном Показати IP 23 Лютого 2017 23:07
Тобто, продаючи земельні ділянки ніхто не знав про зони підтоплення? І тепер усі мають скинутись на "спасіння"?
Хохол до Агроном Показати IP 24 Лютого 2017 09:19
http://www.volynnews.com/news/all/u-lutsku-uklaly-dohovory-na-remont-nyzky-dvoriv/ В Луцьку відремонтують низку дворів!!!!!!!!! А ми яким бокои до тих дворів!! Я там не живу.... цеж ваша логіка!!!!!
Малоомелянівська Показати IP 24 Лютого 2017 09:12
Коли роздавили земельні ділянки , а це початок 90-х такого не було , а спричинила інтенсивна забудова району і забудова на горбку в с.Великий Омеляник де місцеві каналізації і воді не має куди діватися!!!! Ми як мешканці і платники податків міста також хочемо допомоги чому двори влада ремонтує багатоповерхівок, будинки які тріщать бо поряд будують новобудови все за рахунок місцевого бюджету , а як приватний сектор то ви самі винні !!!! Шановний Агроном мені в дворі прибирати не потрібно і не чекаю з жеку , щоб обрізали дерева дорога яка поряд з нашими будинками виключно зха кошти мешканців так , що не будьте такі розумні ви з свого кармани точно "скидатися" не будете!!!!
Корінний лучанин Показати IP 24 Лютого 2017 09:58
ДО МАЛООМЕЛЯНІВСЬКОЇ : Ви скільки там живете? Я так зрозумів, що отримали там ділянку у 90-х і будувались не звертаючи увагу на низовину. Місцеві жителі це добре знали . Там були колгоспні поля, там постійно збиралась вода, буряки які сіяли буже часто заливало водою. І вода там буде і надалі збиратись, тому що там така місцина і геологія грунтів! Так що наберіться терпіння, якщо воно у вас є. НЕ ТРЕБА БУЛО ТАМ БУДУВАТИСЬ!
Оленка до Корінний лучанин Показати IP 25 Лютого 2017 21:55
Живу тут вже двадцять років ,будували будинок мої батьки і ніколи в нас не виходила вода з туалетів на вулиці і не булькало з каналізації як три останні роки !!!! Ви думаєте ми заливали фундамент в калюжах!!! Якщо є проблема цілого району це влада повинна допомогти людям на те вони там сидять Нам ваші поради проте де потрібно було будуватися не дуже цікавлять то не їздіть по асфальту і не буде ям!
Вася Показати IP 24 Лютого 2017 12:40
Врятує центральна каналізація .Дорого але ніде не дінешся
Оленка до Вася Показати IP 25 Лютого 2017 21:59
Люди готові до будинків провести за власні кошти хоча ще потрібно ставити насоси і засипати ями після ремонтних робіт ! Щоб тільки провели по основній вулиці ,а там по провулках ми самі!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus