USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Луцьктепло» взяло в оренду котельню на Карбишева

6 Січня 2017 13:28
Державне комунальне підприємство “Луцьктепло” прийняло в оренду котельню, що на вул. Карбишева, 2 та водозабір, розташований на вулиці Героїв УПА, 83а. Так, одна з найпотужніших котелень міста перейшла в оренду о 8 годині 5 січня 2017 року.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи.

Оренда котельні відбулася на умовах виконання договору оренди, погодженого Луцькою міською радою (рішення від 27.10.2016р. № 14/29 “Про надання дозволу на укладення договору оренди”).

Робота котельні та водозабору забезпечена працівниками, прийнятими за строковими трудовими договорами із ТзОВ “Західна теплоенергетична група”. Усі послуги централізованого теплопостачання та постачання гарячої води надаються ДКП “Луцьктепло” у звичайному режимі та належної якості, звітують у Луцькій міськраді.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, “Луцьктепло” орендуватиме котельню на Карбишева на менш вигідних умовах.

Зміни до умов укладення договору оренди котельні на Карбишева в Луцьку вніс власник майна.

Нагадаємо, ДКП “Луцьктепло” виявило намір орендувати котельню, навколо якої точаться тривалі суперечки. Зокрема, директор підприємства Валентина Малютіна повідомляла, що “Луцьктепло” працювало за договором переробки давальницької сировини, який ухвалений судовим рішенням і не визнається НКРЕКП. Ціна на переробку була договірною. Такі відносини між двома тепловиробниками потребували змін - перегляду тарифу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
котельня Карбишева Показати IP 6 Січня 2017 13:47
Таке може бути тільки в Луцку ,спочатку тіпа продали а тепер орендують.І де ті Серватовичі,Кравченки, і так далі Майдан ,Авто майдан,ЖД Майдан,Атомайдан.
Петро Показати IP 6 Січня 2017 14:15
Кирильчук, кривицький і Лучко вкрали котельню у громади міста - ось ці злодії, завдяки яким Романюк встановлює необгрунтовані тарифи на опалення.
Даша Показати IP 8 Січня 2017 16:21
В корумпованому ДКП Луцьктепло розпочата незаконна, насильницька компания , через начальників теплових районів про переведення прибиральниць на 0,5 ставки. Адміністрація байкотує рішення Верховної Ради платити мінімалку 3200грв, але в той же час розширює штат родичів охоронців в адміністрації. Малютіна разом з продажною профспілкою і далі по свинскій поводяться із робітниками.Пишемо на урядову гарячу лінію, звертаємось в прокуратуру і т.д!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus