USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У міськраді вигадали хитрий план, як зупинити незаконне будівництво у Луцьку

3 Вересня 2015 14:16
Лучани добилися того, аби градоначальник дослухався до них і прийняв рішення зупинити незаконне будівництво по проспекту Молоді, 10. Для механізму протидії бізнесмену вирішили залучити КП «Луцькводоканал», які розпочнуть поряд роботи, щоб завадити будівельникам.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради сьогодні, 3-го вересня.

Зауважимо, що на початку роботи виконкому прийшли більше десятка обурених мешканців з вимогою зупинити, з їхніх слів, незаконне будівництво, яке веде підприємець Мальцева. Лучани,навіть підготували свій проект рішення. Дали меру 30 хвилин для роздумів.

Коли учасники засідання перейшли до розгляду питання мешканців вулиці Молоді, то зауважили, що немає реального механізму заборонити забудовнику роботи, тому потрібно йти на якийсь нестандартний крок.

Перед присутніми виступив голова ОСББ «Вікторія-Луцьк-1» Петро Бойко й запевнив, якщо проблему не вирішить влада, то до вечора місцеві мешканці «рознесуть» там все.

«Ми приходили в міськраду в червні, тоді міський голова доручив, аби юрвідділ подав позов у суд. Втім, досі нічого не робиться. Натомість будівництво там ведеться швидкими темпами із 07:00 до 20:00. Поки ви тут говорите-балакаєте, забудовник робить своє діло, а нам каже, що поставить тут усіх на ноги. Окрім того, фундамент не відповідає тій добудові, яку роблять. Якщо ви самі це не можете зробити, то просто нам скажіть - до вечора усе буде знесено!», - наголосив Бойко.

З цього приводу Луцький міський голова Микола Романюк зауважив, що це не його вина, а наслідки дій попередніх керівників.

На це йому різко заперечили, мовляв, у 2012 році він продовжив скандальному забудовнику оренду на землю до 2017-го року.

«Тут вина, першою чергою, ваша», - наголосив голова ОСББ.

Після цього члени виконкому проголосували за те, аби заборонити забудовнику продовжувати роботи. Аби дії стали реальними й нагальними, зобов’язали КП «Луцькводоканал» почати там проводити ремонтні роботи пошкодженого люку, аби унеможливити дії забудовника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus