USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Мітинг у Луцькій міськраді: лучани - проти незаконного будівництва

3 Вересня 2015 10:56
На засідання виконкому прийшли більше десятка обурених мешканців з вимогою зупинити, з їхніх слів, незаконне будівництво. Лучани навіть підготували свій проект рішення. Дали меру 30 хвилин для роздумів.

Під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради сьогодні, 3-го вересня, в зал зайшли без попереджень та запрошень з десяток лучан й почали нарікати на незаконне будівництво в місті. Люди висловлювалися емоційно, мовляв, терпець у них ось-ось увірветься.

Від Луцького міського голови Миколи Романюка почали вимагати зупинити будівництво.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що по проспекту Молоді між двома багатоповерхівками «виріс» будинок, а з документами не все гаразд. Нове будівництво порушує права мешканців. Втім, проблема досі не вирішена.

До градоначальника звернувся депутат Павло Данильчук й повідомив, що зараз прийшли 30 мешканців із проспекту Молоді, попросив їх заслухати та ухвалити Проект рішення, який вони принесли.

Луцький міський голова сказав, що ніхто не попереджав про те, що прийдуть люди, тому їх заслухають наприкінці, коли розглянуть усі питання із порядку денного.

На це мешканці сказали Романюку, що вже півроку ходять до нього й жодного результату, тому дали йому півгодини, щоб прийняти рішення.

Градоначальник попросив їхній Проект рішення для вивчення, після чого обурені містяни вийшли із залу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Питання Показати IP 3 Вересня 2015 13:10
Данильчук по скільки ти їм платиш)))
Волинь Показати IP 3 Вересня 2015 16:05
Запитайте краще в Романюка, скільки йому платять забудовники за такі дозвола на землю міста Луцька. Таке враження , що він з Козюрою не подавився Буратіном, але дуже хочуть цього. Люди переживуть усіх мерів і депутатів ! Слава Україні !
З молоді Показати IP 4 Вересня 2015 01:15
А де це на Молоді, який номер будинків? Ніби все тихо...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus