USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Маму загиблого в АТО лучанина ледь не висадили з маршрутки

29 Січня 2015 09:01
Дорогою на кладовище до могили сина, на Антоніну Хамраєву нагримав водій маршрутки. Чоловік не дозволив їй використати своє право пільгового безоплатного проїзду.

Нагадаємо, 39-річний боєць батальйону «Айдар» Рустам Хамраєв загинув поблизу села Металіст Луганської області.

«У неділю, 25-го січня, я їхала на кладовище до сина. Я туди їжджу майже щодня, бо дуже важко перенести втрату... Сіла в маршрутку №3 (номер 40 65) біля ТЦ «Гостинець», показала водію пільгове безстрокове посвідчення, яке мені видали в Луцькій міські раді, а він на мене почав кричати на все маршрутне таксі. Говорив про те, що моє посвідчення не діє і махав перед обличчям якимось папірцем», - розповідає жінка.

Після цього у понеділок, 26-го січня, жінка зателефонувала на «гарячу лінію» Луцької міської ради за номером «15-80», аби поскаржитися на водія-грубіяна.

«Мою скаргу зареєстрували і сказали, що мені передзвонять. Так, подзвонив чоловік з управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради й сказав, що у них усі наймані працівники й водії не знають про такі пільги. Я попросила, щоб пояснили їм, аби більше подібного ні з ким не траплялося, а він сказав, що зі мною зв’яжеться начальник. Так от, 28-го січня до мене зателефонували. Я спробувала роз’яснити ситуацію. Тим часом, посадовець на мене почав гримати, мовляв, «хто видав посвідчення?», адже Луцькрада немає такого права. Говорив на підвищених тонах, а потім кинув слухавку. Це все - дуже неприємно!», - каже Антоніна Хамраєва.

Втім, мама загиблого героя не полишила надії на справедливе вирішення ситуацій й знову зателефонувала на «гарячу лінію». Щоправда, цього разу її не хотіли вислухати й сказали, що заяву вже прийняли: «Скільки будете дзвонити?! Ми вже прийняли скаргу».

Зі слів Антоніни Хамраєвої, вона лиш хотіла, аби про проблему почув Луцький міський голова Микола Романюк, втім, жорстокі, байдужі серця чиновників лишилися осторонь проблеми матері, яка втратила сина-героя України, який поклав голову за Батьківщину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «НЕ ЗОРІ ПАДАЮТЬ З НЕБА – ЗІРКИ ЙДУТЬ НА НЕБЕСА». ПАМ`ЯТІ РУСТАМА ХАМРАЄВА

Спеціаліст управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Володимир Мацьків 28-го січня,коментуючи інцидент, повідомив, що ні його наставника, ні заступника немає – у відрядженні, а щодо скарги, сказав, що про це вперше чує.

«Її посвідчення - дійсне. Водій однозначно порушив правила перевезення. Подібна скарга - не надходила. Принаймні я не чув, можливо, вона десь на опрацюванні», - сказав чиновник.

Зауважимо, раніше видання повідомляло, на які пільги мають право учасники АТО з Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 48
Лучанин Показати IP 29 Січня 2015 09:11
От тих всіх "чинуш" а ще і воділу мобілізувати і в зону АТО.
не лучанин. до Лучанин Показати IP 29 Січня 2015 17:15
хай самооборона прийдэ до тих тв**ей в раду...
добрий до не лучанин. Показати IP 29 Січня 2015 21:55
слова підбирай до чинуш і до ради. нехай перш ніж оприлюднювати інформацію, нехай удостовіряться в її правдивості. вони часто густо пишуть неправду. а наговорити можна багато чого.
лучани Показати IP 29 Січня 2015 09:12
Чинуші наобіцяли пільги,за які не платять приватному перевізнику.
Юлія до лучани Показати IP 29 Січня 2015 10:14
Це недає права водію хамити пасажирам. В кишеню вони собі кладуть також немало, так що міг би і промовчати.
бандід Показати IP 29 Січня 2015 09:14
ЗАДАВИТЬСЯ ЗА КОПІЙКУ, ПАДЛА. ПОРА ВЖЕ ЇХ НА МІСЦЕ СТАВИТИ, ЩОБ МЕНШЕ В КИШЕНЮ ЙШЛО,МОЖЕ ТРОХИ ПОПУСТИТЬ..
Бандера до бандід Показати IP 20 Лютого 2015 09:22
Слава націїї!!! що давиться за копійку!!!! Жлоби переможуть !!!
о Показати IP 29 Січня 2015 09:17
Міг би і так перевести, вкласти щось своє....
вдв до о Показати IP 29 Січня 2015 09:29
а ти вже вклав щось свое в розвиток мiста наприклад, чи сам давишься за копiйку.
О до вдв Показати IP 29 Січня 2015 12:16
Причому тут місто, я мав наувазі допогти матері загиблого. Якикий загинув за те щоб він спокійно їздив. І так допомагаю чим можу, тим хто там. Так що не потрібно ла-ла. І я плачу податки, які ще мають бути вклади в місто ? Поки що мені місто нічого не дало за все моє життя, за все плачу сам..
Анонім Показати IP 29 Січня 2015 09:18
як же набридли ті чиновники. ким вони себе вважають?! звичайні люди. нічим не кращі, за інших. нічим! а водіі маршруток-це взагалі окрема тема. далеко нам до Європи. по деяких людях так і можна сказати, що рівень "російський"...нажаль(
Мля до Анонім Показати IP 29 Січня 2015 10:00
Звичайні люди теж с*ти через одного нічим не кращі за чиновників, ніколи не впустять шансу зробити гидоту іншому особливо слабшому за себе, хоч нахамити і настрій зіпсувати.
Анонім до Мля Показати IP 29 Січня 2015 10:52
ой всюди хватає. немає поваги один до одного, не те що до мами чоловіка, який загинув, щоб отой же водій міг іздити на тій маршрутці. нікого нічого не хвилює...
Антонім Показати IP 29 Січня 2015 09:25
Скиньте дані на водія до Луцького ОМВК, будь ласка... Водії в Збройних Силах потрібні..
водій маршрутки Показати IP 29 Січня 2015 09:36
шофер не правий 100%
Григоренко Показати IP 29 Січня 2015 09:40
розберись з цим питанням як секретар міської ради!!!!! Падлюка!!!!
Анонім Показати IP 29 Січня 2015 09:43
Справді, інколи маршрутчики - справжнє б**ло. Кричить на людей, на тих хто з посвідченням, порушує правила руху.... Є й нормальні, але це реально рідкість. А за таке взагалі треба привселюдно відшмагати різками, її син помер за нас, а воно п**ло за 2.50 давиться. А про чиновників взагалі мовчу, як ще вони на світі спокійно живуть
мала Показати IP 29 Січня 2015 09:46
Яке ж воно "б**ло" той перевізник і ті дармоїди які сидять в тих кріслах.Хай самі йдуть в АТО і там покажуть своє нахабство.Не раз вже бачила які водії маршруток кричать на матерів чи жінок які стали вдовами .Впершу чергу їх і треба туди відправляти
111 Показати IP 29 Січня 2015 09:53
....а преса буде писати що ухиляються від мобілізації......за кого і за що воювати.....за цей безпредєл.......та на місці потрібно воювати з цими чинушами та "керовніками"....
Стопроцентно до 111 Показати IP 29 Січня 2015 13:52
АТО треба проводити в кожному місті, починаючи з Києва, тоді буде порядок. Бо зажерлася вже та чиновницька падл....та, людей на смерть посилають, а потім ще і хамлять в кабінетах. А водії вже геть людську подобу втратили, щоб вони подввилися тими 3 грн., які вони безсовісні вимагають у згорьованих людей.
Анонім Показати IP 29 Січня 2015 10:10
А кто либо может сказать, согласно какого закона действует льгота. нарушение которой здесь обсуждается? Ибо, исходя из текста статьи, водитель имел на руках документальное доказательство своей правоты.
Юлія до Анонім Показати IP 29 Січня 2015 10:20
Є ще людські правила. А бумажку нехай свою запихне кудись подалі. Якби вони поступали завжди по закону, то зовсім інша справа. З дитини до 14 років вони мають брати за проїзд 1 грн (в бумажці написано), проте часто хамлять дітям, бо ті не можуть їм відповісти.
болить... до Юлія Показати IP 29 Січня 2015 13:37
100%... мою дитину ( а їй було 9 років) висадила кондуктор з маршруту 15, бо дитина не мала при собі учнівський. Дитина їхала зі школи з рюкзаком і в 9 років ніхто (хто з розумом) не сприйме дитину за тітку...і дитина з гривнею в руках йшла додому пішки, бо вже боялась транспортом користуватись. Що в тієї кондуктора в грудях серце чи чорнота...а мало що може з дитиною дорогою трапитись?
пропозиція Показати IP 29 Січня 2015 10:20
Що дає ця стаття? Обурення і розпач. Пропоную кореспондентам звернутися офіційно до міського голови із розясненням і завтра викласти інформацію, підтверджену відео. А взагалі про що ми говоримо? Чому ми дивуємося росіянам, які нас вбивають, як тут майже те саме роблять земляки Це уже не жителі Донбасу чи Росії, які зомбовані чи просто недалекі Це наші волинські... Сволочі ці водії, і ті хто по телефону кричав і грубіянив. Нічого, коли у їх сімї прийде біда і будуть задаватися питання Чому? тоді може і згадають. Мамі співчуття... Тримайтеся. До речі спробую зателефонувати на гарячу лінію
Наталя Показати IP 29 Січня 2015 10:21
Майже у кожній маршрутці був вивішений лист із переліком категорій громадян, які мають право пільгового проїзду. У зв'язку із війною, треба той список переглянути і внести відповідні уточнення, щоб жоден водій НЕ МАВ ПРАВА кидати в обличчя згорьованим людям якісь папірці від власних роботодавців. Наказувати всіх- і власників маршруток і водіїв, якщо порушать прийняті Закони.
лучанка до Наталя Показати IP 29 Січня 2015 21:52
А до чого тут зганьбили гарячу лінію міського голови? Там працюють диспетчера, які приймають скарги і передають в кабінети начальникам і ніколи мені там не хамили як написали в новинах, а навпаки ввічливо пояснюють куди потрібно звернутись по тому чи іншому питанню, просто люди телефонують на емоціях. Можливо і цій жіночці, мамі загиблого, все пояснили, а вона не зрозуміла, або редактори сайту щось напутали. В мене сусідка також втратила чоловіка в АТО, їй пояснили шо потрібно поновити документи.
велика кишеня до Наталя Показати IP 29 Січня 2015 22:04
телефонуйте. я сам туди частенько телефоную. дівчата скарги приймають і передають чиновникам. на другий день перевірив - скарга була записана. от чи почули чиновники то незнаю, але дівчата завжди вислухають і запишуть скаргу або й порадять як правильно вийти з ситуації. мені подобається ця служба. якби не вони тоб і незнали куди пожалітись. телефони чиновників не дають, то хай на папірці прочитають.
велика кишеня до нат до велика кишеня Показати IP 29 Січня 2015 22:10
наталя вибачте, це був комент до пропозиція.
новий Показати IP 29 Січня 2015 10:42
Ще не чув щоб хтось написав ;я йду в АТО.Пишуть :воділу в АТО депутата в АТО і т д .Почніть з себе: не смітіть на вулицях.Користуйтеся переходами..Не пий за кермом. Не бери і не давай хабарів.Помагай людям.Не порушуй Божих заповідей.Шануй людей а не тільки себе і Україна зміниться разом з тобою!!!
S до новий Показати IP 29 Січня 2015 10:48
Ну як же, як же! Бути людиною це ж значно складніше і не вигідніше ніж бути бидлом і гундіти що всі навколо винні і не праві.
Вчителька Показати IP 29 Січня 2015 11:56
Гнати в шию міську раду і ту їхню непотрібну службу,вони ніколи нічого не знають,довести до відома голови,якщо не заставить дебільо вибачитись перед жінкою,гнати усіх, шофера в першу чергу.
лучанин Показати IP 29 Січня 2015 12:06
невже так тяжко вияснити падлу водія, що це за влада
місцевий Показати IP 29 Січня 2015 12:30
подивіться на водіїв маршруток, в кожного на шиї ланцюг як на собачі , за копійку вдавляться, а пасажирам квитків не видають, пропоную. даного водія посадити на ланцюг біля цвинтаря на вихідні , щоб громадяни бачили свого хероя.
Карина Показати IP 29 Січня 2015 12:54
Позорище нашій владі. Якщо видали посвідчення і людина пред"явила і її ображають -то це вже мае хтось з роботи "піти" . А у наших людей не порядності ні жалю нічого ТАКА ВЛАДА
місцевому Показати IP 29 Січня 2015 12:59
водій, звичайно, гад в цій ситуації, гади пасажири, які змовчали пасивно і в цій ситуації і в подібних, гади всі працівники міської ради причетні до "розслідуввання" цієї ситуації, але ти з своєю пропозицією "пропоную. даного водія посадити на ланцюг біля цвинтаря на вихідні , щоб громадяни бачили свого хероя" повний прид*рок.
Волинь Показати IP 29 Січня 2015 13:01
Банда пороха-кролика хоче тільки красти мільярди, а не дбати про людей, про захист малозабезпечених, про захист Батьківщини. А всі чинуші меншого калібра такі ж самі : брати хабарі, красти на тендерах, продавати посади. Вже клімчук думав , що буде царювати на Волині 100 років, гріб під себе з усіх : бізнесменів, кандидатів в депутати, державних посадовців, а викинули його як собаку з посади, та й настав кінець . Я звертаюсь до всіх держслужбовців і депутатів : вам треба щодня молитися Богу по десять годин, вимолювати свої гріхи. На той світ ще ніхто нічого не забрав. Народ України переможе усіх гнид. Слава Україні !
Бандера до Волинь Показати IP 20 Лютого 2015 09:24
Ага !!! Народ України переможе усіх гнид особливо такій як єтот водій !!!!
ірина Показати IP 29 Січня 2015 13:53
в АТО мобілізувати потрібно тих, хто зможе "вибити" пільги собі, а простий люд лише вгробить життя та здоров;я. До речі, коли до війська підуть чиновники, то ця гібридна війна закінчиться одразу. Боляче, але немає єдності серед українців. Одні плачуть, інші скачуть. Одні останні гроші віддадуть на допомогу воїнам, їх сім;ям, а інші на горі гроші заробляють.
Назвіть фамілію воді Показати IP 29 Січня 2015 14:20
Василь
Лучаночка Показати IP 29 Січня 2015 14:22
Так нащо лити крокодилячі сльози, коли відспівують загиблих героїв - для відчепного?? щоб побачили люди які чуйні наші чиновники??? а потім двері закрити і майнути в свій світ - де влада, брехня, гроші, корупція, хабарі.....в АТО кричать побілізувати - та вони там допродають ту Україну і зрадять, яку ще тут не допродали і не зрадили...ті, хто дійсно допомагає не називає імен і не робить на дві сторінки статті про себе у газеті..а в нас Романюк дав Маріуполю плівки на вікна...і хай всі в дзвони б'ють, сповіщають таку вість....до чого та хвальба?
Лучаночка... до Лучаночка Показати IP 29 Січня 2015 16:56
Потрібно вибачитись перед матір’ю загиблого військовослужбовця так щоб весь народ побачив, як влада місцева поступила вданій ситуації і тоді розписувати по всіх сайтах ...
Анонім Показати IP 29 Січня 2015 18:22
На схід таких водіїв,хай керують танками(((
Марія до Волинь Показати IP 30 Січня 2015 13:38
Народ України поперегризає глотки один другому. А про покійників або добре або ніяк. Климчук був господар
лучанка Показати IP 31 Січня 2015 10:19
наші водії маршуток зажралися зо копійку подавляться, ніякої людяності в них немає. А начальство таке ж саме . Люди скаржаться не одноразово результатів ніяких. я вважаю таких на схід треба а не молодих хлопчаків які ні в чому не винні страждають. А маму шкода дуже співчуваю Нехай земля йому буде пухом Син - Герой.
олександр Показати IP 31 Січня 2015 15:10
перевірка буде здійснена цього водія а саме його власника ,
айдар Показати IP 31 Січня 2015 16:01
прізвище водія .
Мар"яна Показати IP 31 Січня 2015 18:32
Водій - чмо! Оце через те, що в Україні є такі виродки, помирають справжні чоловіки! Хай би хтось з Айдара завітав і пояснив йому хто є хто ( я не кажу про застосування сили)! Хоча я б йому тим папірцем по голові настукала! Слава Героям України і співчуття матерям та близьким!
батько загиблого Показати IP 24 Липня 2015 07:11
Не нервуйтеся.. З питанням надання допомоги батькам загиблих в АТО вже все вирішено на державному рівні.. З 1 липня 2015 року влада взагалі відмінила пільги на проїзд та комунальні послуги родинам загиблих..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus