USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Майбутніх заступників голови ОДА кличуть на Майдан

7 Березня 2014 16:19
Виступити перед волинською громадою під час Народного Віча вимагають від кандидатів на посади заступників Григорія Пустовіта.

Про це під час обговорення кандидатур повідомив лідер Правого сектора на Волині Павло Данильчук.

Він нагадав кандидатам, що до влади вони отримали можливість потрапити не тому, що були активними, а тому що громадськість лягла кістьми за те, щоб змінити владу в країні.

Павло Данильчук зазначив, що Правий сектор не погоджується з тим, що обговорюються лише представники партій. Однак це не означає, що з новою владою не співпрацюватимуть. Він висунув пропозицію зібрати усіх претендентів на високі посади під час Народного Віче у Луцьку, де вони презентуватимуть свій план дій перед громадою.

З його слів, сьогодні, побачивши претендентів на крісла заступників голови облдержадміністрації, багато хто з присутніх задає собі питання, як вони опинилися.

Григорій Пустовіт відповів, що не бачить перешкод тому, щоб кандидати пройшли через Майдан. З його слів, участь їх у Народному Вічі потрібно лише узгодити з запланованими шевченківськими подіями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 7 Березня 2014 16:33
придут, опять наврут, и пойдут обворовывать все что осталось)))
Анонім до Анонім Показати IP 7 Березня 2014 16:53
все ключевые должности выборными надо сделать. не нравится чиновник лучанам - давай, до свяиданья! сразу начнут головой думать. и пускай брешут со сцены тогда что хотят - люди всё видят сами, так что не отбрешутся...
Дивна процедура затв Показати IP 7 Березня 2014 18:06
Та професійні люди просто відмовляться від ваших посад...
волинь Показати IP 7 Березня 2014 19:52
а пустовіта через майдан чого не "пропускали"??????????????????????7777
лот Показати IP 7 Березня 2014 22:54
клоунада
Майя Москвич Показати IP 8 Березня 2014 11:10
Спитайте в Кудрявцева: 1. Чому всі клієнти, що отримували кредити носили йому в кабінет торби з коньяками і він їх брав! Ніколи не відмовлявся! 2. За скількі грошей він зам"яв кримінальну справу проти нього в міськвідділі? 3. Чому він клеїть дурня і розказує, що не знав що Брокбізнесбанк належить донецькій мафії - це його політична недалекоглядність? Чи в нього головне гроші? Просто найманець працює на тих - хто більше заплатить? 4. Чому під його керуванням Волинське відділення Кредобанку стало найгіршим в Україні? 5. Чому в нього немає жодного фото з майдану? Ховав своє красиве тіло за спинами нормальних вояк? 6. По яким "критеріям" Пустовіт вибрав саме його? В луцьку більш нема кандидатів? Де обіцяний вібір народу? 7. Нехай чесно скаже хто насправді його - безпринципного так впевнено пхає на посаду аж першого зама. Може почне з двірника? Чого сразу в зами? 8. За які "досягнення" в керуванні банком він отримав дві догани? 9. Чому найбільш вдалими досягненями в Брокбізнесбанку його підлеглі рахують організоване Кудрявцевим "масове списання меблів і основних засобів" з подальшим дерибаном?
Ігор Гузь Показати IP 8 Березня 2014 11:17
Якщо Кудрявцев дасть правдиві відповіді на поставлені питання, то його як Башкаленка обільють водою, а потім посадять в тюрму. А якщо збреше - то буде замом! А брехати він ой як вміє!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus