USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Меморандум у дії: у Луцьку покращують благоустрій двох мікрорайонів*

19 Квітня 2016 18:03
Прибраний парк, зелені молоді насадження, створення комфортної для мешканців зони відпочинку – усе це не захмарна перспектива, а пункти проекту з благоустрою, який уже успішно реалізовується у Луцьку.

Це стало можливим завдяки підписаному нещодавно Меморандуму між ініціативною групою мешканців району, міською радою та ЛДБК. Останній взяв на себе певні зобов’язання щодо здійснення благоустрою парку та прилеглих територій.

Нагадаємо, після тривалих суперечок щодо забудови земельної ділянки на розі вулиць Конякіна та Гордіюк мешканці мікрорайону та забудовник таки дійшли спільної думки.

Уже помітні перші результати домовленостей. Так, нещодавно парк прибрали від основної маси сміття.

Після свят, обіцяє забудовник, роботи продовжать. А вже незабаром для мешканців 40-А та 40-Б мікрорайонів тут облаштують зону відпочинку.

Нагадаємо, парк на Конякіна-Гордіюк – перший парк у Луцьку, який отримав проект благоустрою території. Цей проект розроблений за кошти забудовника.

З 13 квітня працівники КП «Парки та сквери» приступили до розчистки парку від старих завалених дерев, гілля. З цією метою на рахунок КП забудовник перерахував 20 000 гривень.



Також у рамках Меморандуму висадили 50 молодих дерев вздовж прибудинкової території будинку на вулиці Гордіюк, 20А, облаштували лампи для освітлення на території школи №11, а також оплатили річний абонемент для організації гри в футбол дорослим мешканцям району (у школу № 11).



Окрім того, ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат» співпрацює з депутатом міськради, членом фракції «УКРОП» Сергієм Балицьким, який, своєю чергою, допомагає мешканцям свого округу вирішувати проблеми.

Відтак, забудовник перерахував 12 000 гривень на потреби округу та закупив 4 автівки чорнозему.

Зі слів Сергія Балицького, 4 машини землі замовили для облаштування доріжки поблизу школи №11.

"Окрім того, мешканці мікрорайону звернулися з проханням привести до ладу доріжку до церкви. ЛДБК виділив 12 тисяч гривень на бруківку. Хоча це лише частина коштів, які потрібні, аби покрити усі витрати, але це вже - велика допомога. До Пасхи хочемо завершити укладання бруківки", - розповів Балицький про співпрацю із ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат».

Довідково:

5 квітня 2016 року між ініціативною групою мешканців району, в особі уповноваженого представника – депутатки міської ради Алли Надточій, ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат» та Луцьким міським головою було підписано Меморандум «Про партнерство, взаєморозуміння та співпрацю при проведенні робіт по будівництву житлового кварталу та благоустрою парку на розі вул. Конякіна – Гордіюк у м. Луцьку».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 22 Квітня 2016 07:01
Коли той Вайман вже нажреться
Жителька Показати IP 22 Квітня 2016 09:11
Нарешті хтось подумав за наш парк хоть є де погуляти!Меру завжди було по барабану.Коли Вайман взявся за наш парк то мер взявся за центральний !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus