USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Міліція на Сході затримує поплічників терористів

9 Серпня 2014 10:03
Правоохоронці ідентифікували майже всіх осіб, які співпрацювали з терористами на Донеччині.

Про це повідомив начальник Департаменту карного розшуку МВС України Василь Паскал, який щойно повернувся із зони АТО, передає Еспресо.TV.

Почався етап щодо реалізації затримання цих осіб.

Це стало можливим завдяки робочій групі МВС України, що була відряджена до міст, звільнених від терористів. Така робоча група була створена згідно з дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, - відзначають у МВС.

Зі слів Паскала, ним особисто та керівником ГУБОЗ були заслухані спеціальні групи, що були попередньо створені з числа найбільш досвідчених працівників карного розшуку, ГУБОЗ та працівників міліції Донецької області, і які залишилися вірними присязі. Ці правоохоронці наводили лад у звільнених від сепаратистів містах.

«Можу сказати, що є певні результати. Система запрацювала. Встановлені і відпрацьовані майже всі блокпости, що були створені терористами та незаконними збройними формуваннями. Встановлені практично всі особи, які несли службу у сепаратистів на цих блокпостах і воювали на їх боці. Наразі, відбуваються заходи щодо їх затримання», - повідомив керівник Департаменту.

Також Паскал повідомив, що зробили і певні ротації в керівному та особовому складі міліції Донеччини.

Окрім цього, керівник підрозділу розповів про результати роботи комісії на Луганщині.

«Ми проінспектували Луганську область щодо того, як організована аналогічна робота в містах Сєвєродонецьк, Лисичанск і Рубіжне», - зазначив Паскал.

З його слів, там уже в повному обсязі запрацювали територіальні міськвідділи міліції. Почали працювати суди та прокуратура.

Окрім цього він зазначив, що наразі є реальна можливість створити на Сході країни ту модель міліції, яку хочуть бачити і народ, і керівництво нашої держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus