USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мін'юст створив реєстр фізосіб і компаній-боржників

14 Січня 2017 13:19
Міністерство юстиції оголосило про запуск відкритого онлайн-реєстру громадян і компаній-боржників.

Про це пише AIN.

Як повідомляє видання, це пов'язано з тим, що 5 січня 2017 року вступив в силу закон "Про виконавче провадження", норми якого і передбачають такий реєстр.

У нього включені дані про громадян України, а також українські компанії, які за рішенням суду визнані боржниками і щодо яких відкрито виконавче провадження.

Дані про таких боржників, згідно з законом, повинні бути відкритими і розміщуватися на сайті Мін'юсту.

"Щоб знайти в реєстрі компанію, потрібно ввести у відповідні поля її назву і код ЄДРПОУ. Людину можна шукати по імені, прізвищу та ІПН. Але в реєстрі можна буде знайти дані тільки про тих боржників, щодо яких виконавче провадження було зареєстровано вже після старту реєстру", - йдеться в повідомленні.

До реєстру не вносяться держоргани та органи місцевого самоврядування, боржники за рішеннями немайнового характеру, а також ті, які не мають заборгованості по платежах за виконавчими документами понад 3 місяців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 14 Січня 2017 13:30
Боржник- це злодій та ворог українців.
Анонім Показати IP 15 Січня 2017 17:23
краще б створили реєстр власників офшорних рахунків

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus