USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Жарт, який став дійсністю: Мін'юст продає породистих собак за борги їхніх власників

20 Травня 2020 20:46
Мін’юст на сайті системи електронних торгів арештованим майном (СЕТАМ) продає за борги собак.

Відповідна інформація міститься на сайті СЕТАМ, пише УНІАН.

Зокрема до уваги учасників торгів на 22 травня пропонується лот «Собака породи «Піт-бультер’єр» 2015 р.н.» зі стартовою ціною 112,5 грн, та на 25 травня лот «Собака породи Східноєвропейська вівчарка» з початковою ціною 1300 грн. Зазначається, що перший пес був конфіскований в рамках арешту майна боржника ще в жовтні минулого року у Донецькій області, другий у березні поточного – у Хмельницькому.

На сьогодні про участь у торгах по піт-бультер’єру не заявлено жодного учасника, вівчарку придбати бажає нині один покупець.
Нагадаємо, в лютому цього року народний депутат від партії «Слуга народу» Євген Брагар запропонував пенсіонерці продати породисту собаку і розплатитися за комунальні послуги. Заява депутата спричинила хвилю критики та безліч мемів у соцмережах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
123 Показати IP 20 Травня 2020 22:07
Гірше ніж в Гондурасі ( Гондурасці ,не ображайтеся) дурнішої країни не знаю ! Людям перепрошую -гадять на голови , а вони щораз то ,,кращих,,вибирають.. Люди по закордонам їздять , невже не бачать яке то все ненормальне ?
Баскервіль Показати IP 20 Травня 2020 22:21
Передурки, а причому тут собака ? А шо, власника собаки який і є боржником ніхто вже й купити не хоче ? От власника на галєру продайте ! То шо, собака гроші позичав ?
Пітбультер'єр Показати IP 20 Травня 2020 22:46
Краще продавали б органи тих боржників - більше користі було б. Що це за люди, що дозволили відібрати собак за борги...
Людина до Пітбультер'єр Показати IP 21 Травня 2020 00:10
Добре що в вас все добре. Боржниками в більшості випадків стають не від хорошого життя. Через що людина стала боржником ще треба розібратися щоб казати продати цю людину чи її органи. Будьте завбачливі щоб вам ваше ж не аукнулося. А собаки тут точно ні в чому не винні, вони не майно, а друг людини...принаймні серед нормальних людей.
Зіненхунд Показати IP 21 Травня 2020 03:08
Шифер протікає не тільки на хатах...
Лада Показати IP 21 Травня 2020 07:25
Очень жаль людей,которые выдвигают такие законы и голосуют за них.Собака -это член семьи, сегодня принят закон продавать за долги наших питомцев,а завтра нас и наших детей? Неужели-это депутаты,которые представляют наши-украинцев интересы,а может они забыли,что они представители народа? В чьих интересах они действуют,кто-то из них предпринял что нибудь,чтоб коммуналка стала доступна для всех,а может они отказались от льгот, высокой зарплаты? Непонятно почему у такого сильного,трудолюбивого,мудрого народа такие представители!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus