USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Міськрада досі не виділила кошти на пам’ятник лучанці, на яку впала зупинка

10 Січня 2017 15:22
Попри те, що депутати Луцької міської ради прийняли рішення виділити кошти для встановлення пам’ятника лучанці Галині Фіногеновій, яка загинула під час негоди після того, як на неї впала погано закріплена зупинка громадського транспорту, коштів родині досі не виділили.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму.

Нагадаємо, 15 березня 2014 року одна із зупинок, які напередодні встановили у місті, під час негоди впала на жінку. Від отриманих травм лучанка померла. У вересні 2016 року в міськраду звернулись родичі загиблої та попросили міську раду виділити кошти для встановлення пам’ятника. Адже жінка загинула через халатність комунальників міста. Депутати проголосували за таке рішення, проте коштів досі не виділили.

Під час засідання комісії 10 січня депутат Микола Собуцький зауважив, що «ціна питання» - 10-15 тисяч гривень при самому мінімальному розрахунку.

«Родина не просить жодних компенсації – лише пам’ятник для жінки», - зазначив депутат.

Члени комісії проголосували за те, аби рекомендувати сесії передбачити 15 тисяч гривень на пам'ятник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
олег Показати IP 10 Січня 2017 16:55
і не видасть !!
Просто Показати IP 10 Січня 2017 20:33
На конч*ного Бандеру 3,5 млн є, а тут нема. Дивно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus