USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Ми це бачили: чим насправді годують тварин на КП «Ласка»

8 Грудня 2016 18:12
Депутат Луцької міської ради Борис Смаль без попередження відвідав комунальне підприємство «Ласка». Враження від побаченого він описав на своїй сторінці у Фейсбук.

«Сьогодні відвідав притулок для тварин (КП «Ласка»). Відвідав не дуже цивілізовано, бо без попередження. Каюсь. Але інакше не зміг би відверто поговорити з персоналом. Дізнався, що є зошит в якому облікують тих, хто здає тварин. Звичайний зошит – не спеціальний журнал. Сфотографувати не дали. Не можна, бо справжній журнал теж є, але не тут. Запитав, чи потрібно платити, щоб здати тварину – відповіли «Ні, не потрібно!» А от продукти сфотографував. Сосиски на асфальті, кури в пір’ї в непрацюючому холодильнику, хрін (!)», - пише обранець луцької громади.

Бориса Смаля обурило те, що реальний стан справ на підприємстві та фото й опис діяльності на сайті самого підприємства кардинально відрізняються.

«На сайті підприємства кращі фотки. Коли був день депутата, теж було все гарно, доріжки дезінфекційні були… P.S. Залишивши територію підприємства, зателефонував і знову запитав, чи можна здати собачку і скільки це вартує. Отримав відповідь: «Два мішки крупи, або 300 гривень». Скрізь одні таємниці…», - йдеться у дописі депутата.

Нагадаємо, 1 грудня під час чергового засідання сесії Луцької міської ради депутати підтримали проект програми охорони тваринного світу та регулювання чисельності безпритульних тварин на 2017-2018 роки. У рамках програми заклали кошти для працівників КП «Ласка».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
віра Показати IP 8 Грудня 2016 18:16
Мерзенно!!!!!!!!!!
Віктор Показати IP 8 Грудня 2016 18:28
Це жах. Необхідно міняти керівника притулку, потрібна людина яка любить тварин, а не фінансування, яке використовується не за призначенням.
Анонім до Віктор Показати IP 9 Грудня 2016 07:17
Люди,якї там працюють, мали б бути небайдужими до тварин!!!!!! А тут виглядає, що навпаки......
Віктор Показати IP 8 Грудня 2016 18:39
Треба ще більше грошей... собачки переб'ються, а от турок коханець це ж шалені витрати...
пізанська вежа до Віктор Показати IP 8 Грудня 2016 21:25
тюююю....так турка вже нема - бо є француз, до якого новарчук поїдуть у гості через тиждень) Напевно знову її заступник Сергій буде пані директора на службовому авто в аеропорт відвозити - і потім зустрічати...
666 Показати IP 8 Грудня 2016 18:52
Хай далі ту ш*лаву романюк хвалить і гроші знов виділяє.
маринка Показати IP 8 Грудня 2016 19:13
наш магазин їм такі нормальні продукти віддає. то вони самі жеруть та родичам роздають, а псам таку гидоту ....фу.... самі б те їли. треба перестати давати. краще перепишемо договір на звіринець.
123 Показати IP 8 Грудня 2016 20:09
Головой её в эты бочку засунуть!!!
Аноним Показати IP 8 Грудня 2016 20:14
Кошмар, сам особисту знав власницю притулку, було по ній видно що дійсно любить тварин, але це було давно, видно як зявилось фінансування то і як завжди гроші людину псують...
нововолинськ Показати IP 8 Грудня 2016 20:18
Є в Нововолинську така собі камишнікова , зайдіть на її "притулок" ще не те побачите . В депутата Гузя гроші взяла 25 000 грн. ніби для притулку , а де вони ? Собакі мерзнуть в тих будах посередполя.
Санчез Показати IP 8 Грудня 2016 21:24
привезли кошеня (підібрали по дорозі біля лісу). в себе залишити немає можливості, залишати помирати - жаль. вирішили завести в ласку. взяли вони те кошеня і засунули в клітку де й так було куча котів. на зауваження, що кошеня треба оглянути, бо в нього око гноїться, сказали що потім оглянуть, бо нема ветеринара. м"яко натякнули на благодійний внесок. дали 50грн, які працівник ласки відразу поклав в той зошит, в якому записують хто привіз тваринку. ніяких записів при цьому не зробили. підозрюєм, що взяли на чекушку. надіюсь тільки, що кошеня ще живе.
Олег Показати IP 8 Грудня 2016 22:41
Їй давно пора явку з повиною зробити, щоб срок умовний отримати
Собака до Олег Показати IP 8 Грудня 2016 23:28
Собак на півночі кормлять один раз на три дні. І дають їм шмат мороженого м"яса і все. І ці собаки прекрасно возять санчата у любу погоду. З інформації що пише депутат зацікавив факт і запитання на нього "На хріна собакам хрін? Розкрийте секрект". А все інше по собачому правельно.
Просто Показати IP 9 Грудня 2016 08:06
На харчування тваринам потрібні кошти... Дайте ще 3,5 млн як на пам'ятник. На перші місяці тій бабі хватить.
Алина Показати IP 9 Грудня 2016 10:03
Це жахливо. Нехай саменька пані поїсти отаке з підлоги. Бідолані тваринки! А ще я читала пост в вк, який писала сама Дана. Виправдання їй нема. Жах і все. Навіщо ця клоунада? Міняти керівника однозначно. Ті тварини хто на вулиці, хто де. Шкода Дуже вони ж ні в чому не винні. Їм і так від життя дісталося.... сором
Катя Показати IP 9 Грудня 2016 15:35
Тварини з цього притулку вмирають від голоду.... шкіра на кості в собак натягнута, найбільше цуценята там страждають....
ВОВК Показати IP 9 Грудня 2016 16:47
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus