USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Де гроші на звукоізоляційний паркан для КП «Ласка»?

28 Квітня 2016 11:14
Депутати Луцької міської ради хочуть з’ясувати, на що були втрачені майже півмільйона гривень з міського бюджету, за які передбачалося побудувати звукоізоляційний паркан для КП «Ласка». Згідно з інформацією обранців громади, гроші вже освоєні, але паркан так ніхто й не побудував.

Про це стало відомо під час 7 сесії Луцької міської ради 27 квітня.

Так, депутат міської ради Борис Смаль у своєму запиті повідомив, що у відповіді на попередній запит щодо облаштування притулку для бездомних тварин вказано, що для «звукоізоляції паркану КП «Ласка» укладений договір про надання благодійної допомоги у вигляді робіт по звукоізоляції». Також йому надали копію договору про благодійну допомогу між КП «Ласка» та ПП «Форест Україна», причому на копії відсутня печатка благодійника.

Під час виїзного засідання постійної комісії міської ради директор підприємства Дана Новарчук гарантувала, що до 29 квітня 2016 року паркан по периметру підприємства буде побудований та встановлені звукоізоляційні панелі. А тим часом лучани нарікають, що собаки тікають із притулку, їм заважає постійний шум від гавкоту та неприємний запах.
Своєю чергою, директор ПП «Форест Україна» ще в березні 2016 року повідомив, що від КП «Ласка» підприємство отримало 200 тисяч гривень, які вже використані для встановлення частини паркану з бетонних плит, що були у вжитку. Більше коштів не надходило. Також керівник спростував інформацію щодо можливості побудови паркану до кінця квітня 2016 року.
Борис Смаль додав, що директор КП «Ласка» продовжувала наполягати, що терміни будуть витримані. Причому керівник просила не зосереджувати увагу громадськості на діяльності підприємства, оскільки тривають переговори щодо виділення коштів в сумі 8 мільйонів гривень для облаштування сучасного притулку.
Крім того, виникають перестороги до того, як були освоєні кошти міського бюджету, виділені підприємству на згаданий об’єкт. А це – 400 тисяч гривень.

«Зауважу також, що в звіті міської ради про виконання Програми економічного і соціального розвитку міста, відзначено, що кошти бюджету в сумі 400 тисяч гривень на огорожу притулку для тварин виділені та освоєні. Враховуючи, що гарантований термін побудови огорожі минає, а роботи не виконані, прошу надати достовірну інформацію щодо можливості та реальних термінів побудови звукоізоляційної огорожі по периметру території підприємства, надати звіт про використання 400 тисяч гривень, що виділені з міського бюджету на будівництво огорожі, а також повідомити про предмет та результати переговорів щодо фінансування підприємства в розмірі 8 мільйонів гривень», - звернувся депутат запитом, адресованим міському голові.

Колеги підтримали запит Бориса Смаля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ася Показати IP 28 Квітня 2016 11:34
Ой відмла, ой вкрала Дана,собаки мовчать.Ось так робиться цу нас все у нашій країні, в цьому корупційному болоті
Инквизитор Показати IP 28 Квітня 2016 13:25
???Так Дану Новарчук посадят за растрату выделенных денег или опять: поговорят и успокоятся Видно в дележе "бабла" не одна она принимает участие
До теми Показати IP 28 Квітня 2016 13:34
Отже конкурентка Дани Наварчук зраділа )))
песик Показати IP 28 Квітня 2016 14:49
а в Турции за яке бабло відпочивати???
Духовний Показати IP 29 Квітня 2016 22:30
Спочатку думав що та Дана хвора на голову зі своїми собаками, а насправді то відмивання грошей. Бродячих псів валом по місту не то що дітям а й дорослим страшно проходити повз зграї з 5 -8 псів. Може то і жорстоко проте користі більше було б якби то все відстрілювали. Вона типу про псів думає краще б ті кошти воїнам на ато пішли ніж на ті її схеми

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus