USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На луцькому гуртожитку хочуть «нагріти руки»

25 Вересня 2014 14:31
Житловий гуртожиток Луцька хотіли передати у комунальну власність міста і дати можливість мешканцям приватизувати його безплатно. Втім, як заявляють депутати міськради, ситуацію змінили не на користь мешканців.

Про це йшлося під час засідання 64-ї сесії Луцької міської ради вчора, 24-го вересня.

Нагадаємо, ще 27-го серпня цього року будинок на вулиці Братковського, 31 пропонували передати у комунальну власність, аби мешканці могли приватизувати житло. Однак міська влада була проти обговорення цього питання. Чиновники мотивували це тим, ніби немає правовстановлюючих документів на цей будинок.

З огляду на це міського голову звинуватили у «подвійних стандартах».

Сьогодні ж, зі слів депутатів міськради, будинок хочуть віддати бізнесмену, в якого люди мають викупляти майно.

«Після того, як Романюк доручив це питання вивчити, департамент ЖКГ поговорив з керівником підприємства, яке передає гуртожиток і сказав людям, що приміщення рекомендували передати так, щоб його зареєструвати за підприємством. А люди мають у нього викупляти квартири. Я пропонував це зробити безплатно. Виходить, що підприємець отримає зареєстроване майно і ніхто не гарантує, що він не виставить комерційну ціну. Тут або працівники департаменту не компетентні, або причетні до корупційної схеми», - наголосив депутат Роман Бондарук.
Свою заяву він озвучив для мера.

Нині ситуація з гуртожитком досі ще не вирішена.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
але Показати IP 25 Вересня 2014 15:28
... так трапилось, що цим "підприємцем" хотів стати Роман Бондарук. В злочинному бізнесі не завжди везе. Луцьк, вул. Б. Хмельницького, 19, сільрада.
але ти брехун до але Показати IP 25 Вересня 2014 16:58
Бо гуртожиток цей Волиньреставрації і нагріють там свої руки працівники міськради і "віктуальний" власник. За кимось плаче прокуратура
повна брехня Показати IP 25 Вересня 2014 21:43
цей гуртожиток знаходився на балансі волиньреставрація 20-ть років, цікаво чому "пан" депутат бондарук почав відстоювати права мешканців на 5-му році свого депутатства.
правда до повна брехня Показати IP 26 Вересня 2014 08:54
бо за 5 років "назбирав" грошей на Верховну раду і голоси треба. А взагалі цьому "захиснику інтересів народу" треба було казочки почитати, про золоту рибку наприклад

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus