USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На розвиток туризму в Луцьку пропонують виділити 1,7 мільйона

10 Січня 2017 13:36
Програма розвитку туризму в Луцьку, прийнята торік, передбачає видатки в розмірі 1,7 мільйона гривень на поточний рік. Проте в бюджеті на 2017 рік на її виконання закладено 600 тисяч гривень.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 10 січня.

Так, начальник управління туризму та промоції міста Наталія Бунда звернулася до членів комісії з проханням профінансувати Програму розвитку туризму в повному обсязі. Адже департамент фінансів подав до затвердження лише 600 тисяч гривень. Натомість на весь рік потрібно втричі більше: 1,7 мільйона.

Зокрема, частина коштів необхідна, з її слів, на початку року. До прикладу, 300 тисяч гривень треба на проектно-кошторисну документацію на реставрацію вежі Чарторийських, 100 тисяч на конкурс громадських ініціатив, ще 100 тисяч на маркетингові дослідження, щоб створити «портрет луцького туриста»,
150 тисяч на поліграфію та 200 тисяч на участь у міжнародних виставках, частина яких відбуватиметься на початку року.

Урешті, депутати проголосували за пропозицію повернутися до цього питання в лютому під час розподілу вільних залишків і тоді поставити питання про дофінансування Програми розвитку туризму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 10 Січня 2017 14:08
І хоча б "тищу" виділил б, щоб прибрати ту свалку за замком. І так усюди, при вході - вродє норм, а трохи обійдеш, срач. Але головне ж табличкі по місту повішати, і все-туризм "підніметься".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus