USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку змінили програму розвитку туризму

28 Червня 2018 19:08
У проекті програми врахували подорожчання створення нового промоційного відеоролика Луцька, фотоальбому та нового туристичного промосайту.

Про це йшлося під час пленарного засідання 43 сесії Луцької міськради 27 червня.

Депутати внесли декілька змін до програми розвитку туризму у місті Луцьку на 2017-2018 роки.

Як розповіла начальник управління туризму та промоції міста Катерина Теліпська, йдеться про створення нового проморолика міста, друк фотоальбому та створення нового промосайту Луцька.

Перекидку коштів здійснюватимуть у межах програми. Зважаючи на те, що протягом року ціни підвищилися, у програмі на вказані цілі передбачать інші суми. Так, на підготовку матеріалів для промоційного фотоальбому Луцька (оплата фотозйомки та дизайну видання), а також зйомку нового промоційного відеоролика міста у 2018 році пропонують передбачити не 50, а 80 тисяч гривень, на відкриття туристичного сезону передбачать 170 тисяч. Розробка нового багатомовного туристичного сайту міста коштуватиме не 20, а 40 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
туристо Показати IP 28 Червня 2018 17:56
Ромів Якщо жалко, то поселіть їх в себе вдома. Заслужили на таке відношення. Якщо влада не розбереться з цим питанням, то будуть погроми по всій країні, бо реально вже всіх дістали. Саркозі у Франції колись зібрав і дав пендаля, щоб їхали туди звідки приперлись. На закиди інших країн, що до прав людини, запропонував поселити їх в себе. Бажаючих не знайшлося і всі тихенько заткнулись. Чому українці повинні терпіти? Саркозі дійсно розумнийі дбає про державу і людей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus