USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На суддю у справі за позовом Вусенко не тиснули

22 Березня 2017 13:08
Колишній секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко нічого не чула про тиск на суддю за її позовом. Про це вона заявила під час судового розгляду проти депутата міськради Григорія Пустовіта Про визнання незаконними дії та скасування рішень 19 сесії Луцькради сьогодні, 22 березня.

Адвокат відповідача Віктор Веремчук поцікавився, чи дійсно чинився тиск на суддю.

Суддя Валентина Пушкарчук сказала, що на неї ніхто не тиснув під час прийняття рішення. Також вона додала, що за ситуацію з відео Березюка вона не в курсі, а востаннє говорила з ним (Олег Березюк – нардеп від «Самопомочі» - ВН.) кілька днів тому.

Отже, приводу для відводу складу суду, якщо на суддю Пушкарчук не було тиску, немає, - сказав адвокат відповідача. Після цього сторона позивача теж сказала, що немає підстав не довіряти судді.

Після цього в судовому засідання оголосили 30-хвилинну перерву для вивчення додаткової заяви про забезпечення судового позову.

Зауважимо: під час засідання чергової 20 сесії міськради, Юлія Вусенко поводила себе так, наче їй вже відомо, яке рішення буде за її позовом: «Рішення буде таким, як я сказала».

А згодом у ЗМІ з’явилася неправдива інформація, написана зі слів нардепа від «Самопомочі» Олега Березюка, про те, що начебто судове засідання відбулося 20 березня, і, начебто, суддя поновила Юлію Вусенко на посаді, але під тиском скасувала це рішення.

Зауважимо, відповідно до даних судового реєстру, справа за позовом Юлії Вусенко призначена на 22 березня на 12 годину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Віктор Показати IP 22 Березня 2017 13:58
А якби тиснули чи "купили" б, то відкрито сказала б?
лучанка Показати IP 22 Березня 2017 14:42
то яки й результат розгляду справи в суді?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus