USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині діють шахраї зі сходу України

4 Грудня 2014 18:45
Виплатити гроші за дитину, яка, буцімто, має проблеми з законом і перебуває у відділку міліції, вимагають невідомі, телефонуючи батькам і представляючись працівниками правоохоронних органів.

Волинські правоохоронці фіксують, що більшість телефонних дзвінків, які роблять шахраї, вимагаючи гроші, надходять зі східних областей України, а саме - з територій, які не підконтрольні українській владі.

Про це йшлося під час зустрічі представників УМВС України у Волинській області зі студентською молоддю у Луцькому національному технічному університеті вчора, 3 грудня.

Як повідомляють волинські міліціонери, є шахраї, які дзвонять на мобільний телефон до батьків і кажуть, що їхня дитина накоїла лиха й перебуває у відділку МВС, тому необхідно переказати гроші на певний рахунок чи передати їх, щоб «порішати» питання.

«Я наголошую, що, по-перше, нормальний міліціонер не буде вимагати гроші, бо за це йому світить кримінал. Тому не варто одразу бігти і платити, для початку гляньте, чи ваша дитина в кімнаті, або ж зателефонуйте їй, щоб заспокоїтися. Зауважу, що більша половина таких дзвінків виходить зі сходу України, з території, яку не контролює наша влада», - розповідає начальник управління карного розшуку УМВС України у Волинській області, полковник міліції Геннадій Єпіфанович.
Правоохоронець також повідомив про те, що міліціонерам нещодавно вдалося виявити шахрая на Волині.

Зі слів полковника міліції, це був засуджений, який перебував термін покарання в камері утримання. Він робив телефонні дзвінки, а двоє його товаришів на таксі збирали гроші.

За такою схемою зловмисник отримав 60 тисяч гривень. Справу розслідують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Дончанин Показати IP 4 Грудня 2014 18:54
коментар було видалено
Анонім до Дончанин Показати IP 5 Грудня 2014 16:28
це ти чудо людей дістаєш???????
Анонім Показати IP 4 Грудня 2014 20:13
НА ВОЛИНІ ДІЮТЬ ШАХРАЇ ЗІ СХОДУ УКРАЇНИ, а на Сходi з Волинi...
Василий Показати IP 4 Грудня 2014 21:00
Гена. О чем ты тут говоришь. Лично весной сего года разводили мою мать на деньги. Звонила что она на 102, что я. Приехали через полчаса после моего последнего звонка. Приняли невиновного таксиста, который обьяснил что приехал на вызов, хотя я так понимаю лиходеи были в подьезде моей матери, и ты тут лозунги... Должно быть стыдно. Встретимся, тебе лично расскажу, что я думаю по данному вопросу.....
я Показати IP 5 Грудня 2014 00:08
Гена розговорився, мітить на нову посаду?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus