USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині хочуть «воскресити» великий завод

7 Травня 2014 18:18
ПАТ «Горохівський цукровий завод», який вимагали визнати банкрутом, зараз перебуває в скрутному становищі.

Як воскресити одну з головних цукроварень Волині, міркували у стінах райдержадміністрації на Горохівщині, - повідомляє «Волинська газета».

Так, 30 квітня за участі голови Горохівської райдержадміністрації Сергія Годлевського відбулася розширена нарада щодо перспектив відновлення Горохівського цукрового заводу.

Наразі підприємство – у скрутному становищі. До обговорення проблеми долучили представників усіх сторін. Участь у нараді взяли начальник державної виконавчої служби районного управління юстиції Любов Матвєєва, начальник Горохівського відділення Нововолинської об’єднаної державної податкової інспекції головного управління Міндоходів у Волинській області Руслана Дейнега, начальник відділу юридичного забезпечення апарату райдержадміністрації Сергій Рубаха, представник ТОВ «Фірма Плутон» Вадим Копейкін, арбітражний керуючий Микола Тимошук, представник ТОВ «Агро Експрес Сервіс» Василь Муха, начальник відділу економічного розвитку та торгівлі райдержадміністрації Віктор Яремчук, Мар’янівський селищний голова Микола Шеремета та землевпорядник селищної ради Руслана Шевчук.

Голова райдержадміністрації Сергій Годлевський наголосив на готовності органів влади працювати задля того, аби завод відновив свою діяльність та був рентабельним. На Горохівщині сподіваються, що це «дасть новий поштовх у розвитку харчової та переробної промисловості, створення нових робочих місць, наповнення бюджету району».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
333 Показати IP 7 Травня 2014 19:31
Дай Бог! Після такого кроку можна і владу почати поважати.
555 Показати IP 7 Травня 2014 23:22
Дай Бог! Колись був дуже хороший цукор. Тільки при відновленні не треба запозичувати нові технології, а треба відновити старі, бо гнідавський цукор - це вже давно не цукор, після цієї гидоти шлунок пече.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus