USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

На Волині хочуть вигнати з дитсадка і люструвати прокурора

10 Квітня 2014 14:42
У Нововолинську назрівають серйозні кадрові зміни. Перша ластівка прилетіла сьогодні. Стало відомо, що, Олексія Решетника можуть найближчим часом звільнити з посади міського прокурора - інформує «Нововолинськ діловий».

Панові Решетнику 47 років, він народився на Черкащині, закінчив юрфак Київського державного університету, був прокурором Горохівського району, Володимир-Волинським міжрайонним прокурором, очолював прокуратуру Луцька, а Нововолинською керує вже 2 роки.

До армії Решетник працював токарем. Зізнавався, що "руки були чорні, побиті, в мозолях".

Називав себе в розмовах із журналістами патріотом правоохоронної системи.

Як патріот прокуратури, домігся від нововолинської влади розкішного дарунку відомству Пшонки. 2-поверхова будівля колишнього дитсадка по вулиці Маяковського разом із 30 сотками землі торік перейшла з комунальної власності в державну — в оперативне управління Генпрокуратури. Інформаційне агентство Волинські Новини раніше повідомляло про колишній дитячий садок, у якому комфортно облаштувалася прокуратура. До Решетника в Україні такого прецеденту не було!

Іще до ухвалення міськрадою цього недолугого рішення працівники прокуратури тишком-нишком від громади, але з благословіння Олексія Леонідовича переобладнали перший поверх ошатної будівлі ясел під службові… квартири. Нічого подібного в інших правоохоронних установах собі не дозволяли.

Першим заступником міського прокурора є Юрій Сєчка. Припускають, що саме він може змінити свого шефа в разі кадрової ротації.

Згідно з інформацією "Нововолинська ділового", громадські активісти наполягатимуть на публічному обговоренні кандидатури прокурора, зажадають від прокурора Волинської області зважити на громадську думку й домагатимуться повернення колишнього дитсадка з земельною ділянкою у комунальну власність міста.

Іще одна цікава чутка у тему. Заступником обласного прокурора, кажуть, стане Олександр Сліпчук. Він був попередником Решетника на посаді прокурора Нововолинська, згодом керував прокуратурою Турійського району.

Прикметно, що на сайті облпрокуратури відсутня будь-яка інформація про нове керівництво. Навіть про новопризначеного прокурора Волинської області А.Коцуру! Там усе ще старі, "дореволюційні" прізвища…

Секретарка міської прокуратури запевнила, що кадрових змін немає і що Олексій Леонідович Решетник працює як працював, але до телефону не підійде, "бо зараз він на нараді в міліції".

У міськвідділі міліції, у свою чергу, запевнили, що наради в них ніякої немає, а от у Луцьку сьогодні представляють нового начальника УМВС у Волинській області. То, можливо, вищезгаданий прокурор зараз саме там?

У будь-якому разі, в повітрі відчутно запахло змінами: що у прокуратурі, що в міліції, що у суді, що у виконкомі. Громадським активістам саме час активізуватися...
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Поліщук Показати IP 10 Квітня 2014 14:59
Та він для статистики простих людей в тюрму садить а бандитів і чиновників кришує В тюрму його там він саслужив місце
Olha до Поліщук Показати IP 10 Квітня 2014 22:06
А Сліпчук чим займався?І чого його раптом в Турійський район заперли?А Моренко з хлібної посади чого пішов одночасно з Сліпчуком?А директриса спешколи Божок А.П. чого тоді також пішла з посади,за яку зубами трималась?
Ваня Показати IP 10 Квітня 2014 15:12
заразу ньго сині рученяті від крадених долярівюСкільки маєтків набудува, вілм накупував,землі прихватизував? Хай скаже роботяга -турдяга злодійська
Всезнайко Показати IP 10 Квітня 2014 15:34
УРА!!! Перша гарна новина за останніх пів року...
правдолюб Показати IP 10 Квітня 2014 17:30
Дуже нахабний,наглий та неввічливий чоловік. Тепер йому може вистачить часу на молоду жінку.
Кыра Показати IP 10 Квітня 2014 17:41
Може вистачить,бо нормальну жінку з сином покинув,а захотілось молоденьку,зубатеньку...
сон Показати IP 10 Квітня 2014 18:04
менше 10 т небере
Правдолюбу Показати IP 10 Квітня 2014 19:31
До всіх тих характеристик-ще й великий хабарник. З міста Луцька вигнали, перетерся в обласній, а потім знов в прокурори. Це все кадрова робота Ващук В.С. Прокурорів всіх під люстрацію. В Горохові квартиру продав, в Луцьку має і квартиру і хату, бач ще в дитсадок захотів.
Коцурі Показати IP 10 Квітня 2014 20:32
Анатолій Васильович, вижинить нарешті всіх своїх замів та всіх прокурорів районів (особливо Масалова, Лебедюка, ДОЇЛІНА), наберіть нових (не з прокурорських і не з старих пенсіонерів тіпа Ясельського, Охримовича і т.і.), спитайте у громади - повірте, достойні люди є, і пам’ятайте про падарену Вам Лапіним бруківку.
ggg до Коцурі Показати IP 10 Квітня 2014 21:53
не прокурорських? а що людина з вулиці чи іншої роботи може працювати це бред. те саме що замість лікаря будівельника поставити і тебе на стіл операційний до нього. думайте головою а не емоціями
Olha Показати IP 10 Квітня 2014 22:00
Іще одна цікава чутка у тему. Заступником обласного прокурора, кажуть, стане Олександр Сліпчук. Він був попередником Решетника на посаді прокурора Нововолинська, згодом керував прокуратурою Турійського району----------------------------------------------------------------------Тобто корумповані вертаються. Хунта з бандою рулить.
Сапог Показати IP 10 Квітня 2014 23:13
А ще в нього нова срібна Тойота кемрі і він бідний кожен день додому в Луцьк з водієм їздить і на роботу в Нововолинськ.
Роман Показати IP 11 Квітня 2014 08:28
Шановна громада зверніть увагу ще на один основний факт який недопустимий при люстрації-повиходили пенсіонери. Начальник кадрів обласної прокуратури Ващук. Вона разом з Решетником не одну долю погубила.любить лизати зади новим прокурорам,побувала вже під керівництвом усіх обласних прокурорів. Втекла у тяжкі для країни часи,щоб не вигнали і не натовкли за уголос за все надіяне, взяла вихідну допомогу 100 з лишнім тисяч, і знову повернулась на свою посаду. Цю гниду стару вже давно треба гнати в шию. Хабарниця-брала гроші за направлення і за посади.
Працівник прокуратур Показати IP 11 Квітня 2014 10:07
Підтримую вас Романе. Всі видихнули з полекшенням коли вона пішла, а це правда що не одного вона згубила в пеклі певно буде горіти за свої інтриги. Не з того новий- старий прокурор розпочав свою роботу. Хай пояснить громадськості повернення кваліфікованого кадровика, яка всіх ненавидить крім себе та працівникам прокуратури, невже немає молодих порядних спеціалістів. Вона при Параці виробляла що хотіла. Сором Коцурі як він люструє і як бореться з корупцією, а видає з себе такого порядного. Це все лише його лозунги видно таки кандидатура Ващук йому вигідна, а може по старій дружбі....
Працівнику прокурату Показати IP 11 Квітня 2014 12:27
Ви ще більше здивуєтсь, коли до вас першим замом прийде Ясельський, а це вже вирішено
я Показати IP 11 Квітня 2014 22:26
першим замом буде Парфелюк, а іншими Сліпчук і Климук, а от пані Ващук треба гнати в три шиї, це як чорне пятно в прокуратурі
22 Показати IP 12 Квітня 2014 21:57
Ващук вигідна новому прокурору-з кимось афери треба ж прокручувати. А хто як не Ващук знає що куди і по чому! Ця людина як врослась у прокуратуру-ніяк не витурити. Тримається зубами. Вона скільки людський долбаний погубила і стільки хабарів набрала хитро що горіти їй в пеклі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus