USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На Волині посадовці-освітяни вестимуть уроки у школах

7 Вересня 2015 10:14
Чиновників-освітян усіх рівнів змусять проводити тематичні уроки у навчальних закладах Волині.

Про це під час оперативної наради сьогодні, 7 вересня, повідомив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

Так, з початком нового навчального року від посадовців у галузі освіти вимагатимуть графіків проведення уроків.

«І, якщо чиновник не може провести жодного уроку, мені не зрозуміло, як він може стежити за навчальним процесом. Мінімум раз на рік кожен посадовець повинен провести тематичний урок, а не приїжджати в школи лише з директивами та настановами. У протилежному випадку прийматимуться жорсткі міри», - наголосив очільник області.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що в області припинили діяльність 18 шкіл.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Мама Показати IP 7 Вересня 2015 10:32
раз на рік - один урок? і що це дасть, кому це треба? якась дурна показуха... кожен має займатись своїми функціями. нащо мені щоб чиновник читав урок моїй дитині? хочете перевірити чиновника - приймайте в нього тести, екзамени на профпридатність . а не практикуйте на дітях. Бо кожна ідея має працювати НА РЕЗУЛЬТАТ. тут щось ним не пахне.
Тато Показати IP 7 Вересня 2015 16:08
А також: Відділ з питань фізичної культури та спорту – встановити один рекорд, Управління культури – станцювати, Управління охорони здоров’я – зробити операцію колезі чиновнику, Департамент інфраструктури та туризму – провести екскурсію по області, Управління містобудування та архітектури – хоч щось збудувати, Департамент економічного розвитку і торгівлі – хоч щось продати і не прогоріти, Департамент агропромислового розвитку – хоча б видоїти корову… Ну і так далі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus