USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині ремонтуватимуть дороги «менше, але якісніше»

20 Серпня 2014 17:32
У Волинській ОДА засумнівалися в якості виконання ремонтних робіт на дорожніх полотнах області.

Про це під час зустрічі з дорожниками Волині сьогодні, 20 серпня, повідомив голова ОДА Володимир Гунчик.

Він попросив представників галузі звернути увагу на якість виконання дорожніх робіт:

«Увесь Луцьк «порізаний» латками для виконання місцевих ремонтів. Коштів мало, бо в країні - війна, та й ситуація доволі напружена. Однак краще менше, але якісніше. Дуже важливо, аби не була такого, що учора ви зробили дорогу, а сьогодні там - уже ямка», - висловив власне невдоволення рівнем проведення ямкового ремонту обласних доріг волинський губернатор.

Він наголосив, що є й розпорядник коштів, графіки робіт та замовлення щодо цих робіт. Залишилося лише подбати про якість.

«Якщо в області не буде доріг, бджоляр не довезе мед, швидка не доїде до хворого і пошту не привезуть. Тому, якщо говорити про пріоритети, то питанню ремонту доріг потрібно відвести місце № 1. Дороги - це основне завдання. Не дай Бог втратити той рівень доріг, який наразі є у області», - додав чиновник.

Окрім того, губернатор висловив занепокоєння станом інфраструктури біля дорожніх полотен, які ремонтують дорожники.

«Мене хвилює інфраструктура біля доріг. Я часто їжджу по області у різних напрямках. Під час виконання ремонту та обслуговування доріг, зверніть увагу на те, що робиться біля доріг у тій зоні, за яку ви несете відповідальність. Мені неприємно було б, якби ми з вами по зверненнях селищних та сільських голів акцентували увагу на недоробках по благоустрою біля дорожнього полотна», - звернувся він до присутніх у залі представників галузі і зазначив, що у випадку «непокори» дорожники нестимуть відповідальність за «безпорядки» після та під час ремонтів автошляхів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Олег Показати IP 20 Серпня 2014 18:28
Я як водій плачу податок за користування дорогами, який входить у вартість пального. Постає питання : "Куди ви поділи кошти на ремонт доріг???"
vit Показати IP 20 Серпня 2014 19:37
я як водій і дорожник хочу теж запитати :"Де гроші на ремонт доріг?", бо дорожники їх не отримують місяцями!!!
Лучанин Показати IP 20 Серпня 2014 23:31
Так, робили ремонт... ТАМ-ТАМ, навпроти зупинки, по ходу на 40й кв. Порізали асфальт та заліпили, навіть ніби непогано заліпили. АЛЕ вже майже рік одна єдина яма там посередині навпроти зупинки - як була так і є. Її спеціально залишили щоб пасажирам маршруток був атракціон? А всього то лопати дві асфальту треба було!
Яся Показати IP 20 Серпня 2014 23:59
Я не водій, я професійний пасажир. Пам'ятається, обіцяли ремонтувати від тамтаму і кільця на північному? Чи не так?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus